• 28-12-2017
  • Woonkamer

Waarschijnlijk herken je het wel? Door allerlei familieverplichtingen en je drukke carrière is het haast niet te plannen om ook je vrienden nog in de decembermaand te zien. Nu de rust na Kerst weer teruggekeerd is in huis, kun je dus gerust je nieuwjaarsdiner plannen. Zo heb je ook na the Holidays nóg een gezellig avondje voor de boeg, inclusief spelletjes, champagne én heerlijk eten. 


Comfortabele eetkamerstoel

Als je vrienden langskomen, wil je natuurlijk dat je eethoek tiptop in orde is en je gasten plaats nemen op stoelen die lekker zitten. Zodat je ook comfortabel kunt natafelen. En dan het liefst ook op stoelen die niet al te veel kosten, want de decembermaand was al duur genoeg. Nou, dan is de Dax-eetkamerstoel dé stoel die jij zoekt! 

Deze leren eetkamerstoel heeft een groot comfortgehalte en kent een stijlvolle, stoere uitstraling. Door het kwalitatieve materiaal gaat de stoel ook nog eens heel wat jaren mee, want het outdoor leer dat wordt gebruikt is niet stuk te krijgen en wordt alleen maar mooier naar mate de stoel veel gebruikt wordt. Bovendien is deze stoel makkelijk te combineren met je eettafel. De stoelen staan zowel mooi aan een lichte eikenhouten tafel met een massief onderstel als aan een eettafel van donker hout met een fijn, metalen onderstel. Plaats voor een knusser gevoel in je eetkamer een vloerkleed onder de eettafel en de stoelen, want een vloerkleed is echt niet alleen bedoeld voor in je de woonkamer. Probeer het maar eens uit en kijk hoe mooi het effect is! 


foto3-28dec

Laat je tafelblad zien 

Tijdens je nieuwjaarsdiner wil je natuurlijk flink uitpakken met een mooie tafelpresentatie.  Kies eens voor placemats in plaats voor een tafelkleed. Dit geeft het diner een luxere uitstraling en bovendien zie je zo nog wat van het mooie tafelblad. Want waarom zou je een mooie eettafel verstoppen onder een kleed? Om vlekken te voorkomen? Als je je tafel behandelt met het juiste onderhoudsproduct voor type hout van het blad, kun je kringen en vetvlekken voorkomen.  


Eettafel Blade 

Nog op zoek naar een nieuwe eettafel, maar heb je je door de decemberdrukte nog niet kunnen oriënteren? Dan hebben wij goed nieuws! Want als je voor Blade kiest, een tafel op maat, is het niet nodig om je te oriënteren en tal van woonwinkels te bezoeken. Alleen Goossens. Bij ons kun je namelijk zelf bepalen hoe tafel Blade er uit moet zien. Je kunt je eigen maat bepalen, de vorm en kleur van het tafelblad en je hebt de keuze uit maar liefst 15 onderstellen.  Zo ben je altijd verzekerd van een eettafel in jouw stijl die als geen ander matcht in jouw eethoek.