• 22-03-2017
  • Modern Design

Het huis van Tanja en Peter in Heerhugowaard was toe vernieuwing. De meubels waren gedateerd en een aantal klusjes bleven steeds maar liggen. Het interieur is nu helemaal geworden zoals Peter en Tanja het graag wilde en misschien nog wel een tikkeltje beter!

Kleur van de rust

Tot rust komen kunnen Tanja, Peter en hun dochter Merel zeker in dit interieur. De blauw tinten zorgen voor een verkoelende en verruimende sfeer. Daarnaast kunnen ze heerlijk ontspannen op de ruime hoekbank of in de trendy draaifauteuil van Goossens. 


Koper

De koperen details, zoals hanglamp Sherlock en vloerlamp Zoe, zorgen voor warmte in huis. Het shiny koper staat perfect bij de blauw tinten en geeft het interieur een chique uitstraling.  


Een speels element

De keuken van Tanja en Peter zat er al 30 jaar in en was dus wel toe aan vernieuwing. Door de gekleurde achterwand krijgt de strakke witte keuken een speels karakter. Daarnaast maakt de doorzichtige blauwe wand deze eetkamer ruimtelijk en uniek. De blauwe stoelen Ta aan eettafel Velante maken het geheel helemaal af.