• 21-02-2019
  • Winkels

Almere is geopend! Met gepaste trots hebben wij op zaterdag 16 en zondag 17 februari onze nieuwste inspiration store gepresenteerd. Met een feestelijke opening konden de bezoekers kennis maken met het nieuwste storeconcept. De eerste bezoekers stonden al in alle vroegte voor de deur. Dat was ook niet gek, de eerste 200 ontvingen namelijk een gratis interieurcheque waarbij de waarde kon oplopen tot wel 2.500 euro! 

Na de officiële opening, waarbij het lint door de eigenaren Bart en Maayke Goossens en locoburgemeester van Garderen ceremonieel werd doorgeknipt, stapten alle bezoekers in een feestelijk aangeklede winkel, waar alles erop is gericht om je zintuigen te laten prikkelen. 

Een vernieuwd store concept
Met de lancering van het nieuwe storeconcept is Goossens wonen & slapen in één klap een voorloper in de
woon- en slaapbranche. De stijlvol ingerichte woon- en slaapkamers in de landelijke, industriële, elegante óf moderne stijl inspireren meteen. Hierbij zie je in een oogopslag hoe je je favoriete stijl in je hele woning kan toepassen. Dankzij de persoonlijke looproutes kies je zelf de route die voor jou het meest interessant is. Ook de technische snufjes maken het winkelen een stuk aangenamer, zo zijn er video walls geplaatst en hebben reclameborden plaatst gemaakt voor digital signing. 

Victor Mids 
Als er iemand is die weet hoe je zintuigen te prikkelen zijn, dan is het wel de populaire illusionist Victor Mids, bekend van het programma Mindf*ck. Mids zette een fantastische show neer waarbij hij zelfs uitleg gaf over een aantal van zijn trucs. Klanten vielen van de ene verbazing in de andere en een aantal van hen werd zelfs het podium op geroepen. Na de show was er tijd voor een Meet&Greet, waarbij hij vaak zijn handtekening heeft gegeven aan onze bezoekers. 

Proeven, ruiken en voelen
De zintuigen werden nóg meer geprikkeld dankzij de GeurDJ. Met behulp van rook, kleurstof en ventilatoren blies hij de heerlijkste geuren als rozemarijn, munt, eucalyptus en lemongrass de winkel in. Ook de catering was volledig afgestemd op de zintuigen. De heerlijkste smaken tintelden letterlijk in je mond, gepresenteerd met droogijs voor een spannend effect. 

Virtual reality interieuradvies
Uiteraard maken we bij Goossens wonen & slapen altijd tijd voor persoonlijk advies. In het grote inspiratie- en adviescentrum ontvingen klanten, helemaal gratis, persoonlijk interieuradvies en stylingtips van stylisten tijdens de zogeheten speeddates. Daarnaast presenteerden we onze nieuwste technologieën als het gaat om  interieuradvies: met 3D brillen stapten onze klanten in de wereld van virtual reality, waar zij hun nieuwe interieur zo in de woonkamer zagen staan. 

Ben je ook benieuwd naar de nieuwste inspiration store van Goossens in Almere? Kom een kijkje nemen en laat je inspireren. Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar met deskundig advies. Goossens wonen & slapen is gevestigd aan Washingtonstraat 172, 1334 LW, Almere. Kijk hier voor de openingstijden.