• 22-01-2018
  • Media
9_2

CRUQUIUS/VEGHEL – Goossens wonen & slapen op boulevard Cruquius werd op zaterdag 20 januari officieel geopend. Om dat te vieren ontvingen de eerste 50 bezoekers een gratis interieurcheque met een waarde tot wel 1.000 euro. En dat klanten hun weg weten te vinden naar Goossens, werd duidelijk aan de lange rij die zaterdagmorgen voor het pand stond.  De eerste bezoeker, Frank van Vaalen, zat al om 4.00 uur met deken en thermoskan op een campingstoel voor de deur. 

10

8_2

Op een campingstoel hoeft Van Vaalen niet langer te zitten. Hij mocht namelijk de hoofdprijs, de gratis interieurcheque van 1.000 euro, uit handen van filiaalmanager Ika van Kampen in ontvangst nemen. Van Vaalen: “Het was behoorlijk koud, maar het was het waard. Samen met mijn vrouw kom ik binnenkort terug om de interieurcheque te verzilveren. We hebben nog een aantal nieuwe meubels nodig, dus die cheque komt goed van pas.” De cheque van 500 euro werd uitgereikt aan Ernst Haarkamp en werd diezelfde dag al ingeleverd. Hij kocht een mooie bank en comfortabele fauteuil. En ook de overige cheques van 100, 50 en 25 euro werden goed besteed. Ika van Campen, filiaalmanager: “Klanten vonden het een super leuke actie!”

2_4

7_2

4_3

Overige bezoekers die afgelopen weekend een kijkje kwamen nemen in de woon- en slaapwinkel werden getrakteerd op aantrekkelijke deals én een goed gevulde goodiebag. Daarnaast lieten zij zich volop inspireren door 6000 vierkante meters aan woon- en slaapinspiratie. Naast de kwalitatieve collectie meubels heeft dit filiaal ook een groot aanbod aan woonaccessoires.  Van Campen: “Ik kreeg vaak van klanten te horen dat ze het zo fijn vinden dat Goossens eindelijk op deze boulevard te vinden is. Van dit soort reacties word ik heel blij. Het was een geslaagd openingsweekend. ”

Nieuwsgierig naar het nieuwe filiaal van Goossens op Boulevard Cruquius? Kom een kijkje nemen en laat je inspireren. Oók op zondag! Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar met deskundig advies. Goossens wonen & slapen is gevestigd aan Spaarneweg 20, 2142 EN, Cruquius. Kijk hier voor de openingstijden. Parkeren is gratis. 

1_2