• Door: Melanie
  • 23-06-2016
  • Media
nieuws-header-01

Spiksplinternieuwe website

Na de vernieuwde woonwinkels werd het ook tijd dat onze online shop een metamorfose kreeg. Achter de schermen is er dan ook hard gewerkt om goossens.nl een nieuwe look te geven en met resultaat! De eerste reacties zijn lovend. Je shopt niet meer alleen je nieuwe interieur bij Goossens. Je kunt er ook ideeën op doen en we geven je zelfs uitgebreid advies over wonen en slapen.

Inspiratie

Weet je niet hoe je van je huis een thuis moet maken? Neem dan een kijkje op de afdeling inspiratie. Interieurtrends worden direct vanuit internationale woonbeurzen geschreven, we nemen een kijkje bij tevreden klanten en de verschillende woonstijlen worden tot in de puntjes beschreven. Kun je er geen genoeg van krijgen? Dan is onze wekelijkse blog echt iets voor jou.

nieuws-inspiratie

Advies

Vind je het lastig hét perfecte matras te vinden? Weet je niet waar je op moet letten bij het kopen van een bank of kun je wel wat onderhoudstips voor je nieuwe meubels gebruiken? Onze adviespagina's weten raad. Welke vraag je ook hebt. Grote kans dat je het antwoord hier vindt.

Shoppen

Ook onze shop is vernieuwd. Zo zijn onze producten onderverdeeld in wonen en slapen, dat maakt het een stuk makkelijker zoeken. Heb je je perfecte meubel gevonden, maar wil je het toch nog even met eigen ogen bekijken, dan zie je in één oogopslag in welke winkel dat kan. Waar wij – en jij waarschijnlijk ook – heel blij van worden is dat onze site responsive is. Shoppen op je laptop, tablet en smartphone is geen enkel probleem meer!

nieuws-wonenshop
nieuws-slapenshop


Proef het nieuwe Goossens

Ben je benieuwd naar onze nieuwe website? Neem snel een kijkje, doe inspiratie op en maak van jouw huis een thuis met onze waanzinnige collectie.