• 07-07-2018
  • Winacties
Winnaar-interieurcheque

Peter Kuijpers werd onlangs verrast met een interieurcheque ter waarde van 1500 euro. Hij deed namelijk mee met een online winactie waarbij hij zijn e-mailadres moest achterlaten. Peter: “Ik ben blij verrast! Het zijn altijd anderen die er met zo’n prijs vandoor gaan, nooit ikzelf. En nu ontving ík ineens bericht.”

Grote eettafel

Met een grote glimlach betrad Peter de Goossens-winkel in Nuenen, waar hij zijn prijs in ontvangst mocht nemen. “De interieurcheque komt heel goed van pas. We hebben namelijk net de sleutel gekregen van ons nieuwe huis en daar hebben we wel een aantal nieuwe meubels voor nodig. Ik heb al een hele mooie eettafel op het oog. Die heb ik gespot toen ik een rondje maakte door de winkel. Mijn vriendin en ik hebben drie kinderen en er is een vierde op komst. Het is dus belangrijk dat de tafel groot genoeg is. En dat ie ook geen grote gleuven heeft in het blad zelf, want dat kan nog wel eens onhandig zijn met hagelslag of lego. Verder moet ie kwalitatief sterk zijn, maar dat zit bij Goossens wel goed. Ik heb namelijk 11 jaar geleden een bank gekocht en die is hier en daar wel wat versleten door de kids, maar hij zit nog steeds heerlijk!”

Persoonlijk interieuradvies van Goossens

“Binnenkort kom ik terug met mijn vriendin en gaan we eens kijken of het de eettafel wordt die ik op het oog heb. Of dat het totaal iets anders wordt. Qua woonstijl liggen we redelijk op één lijn hoor. We hebben een voorliefde voor hout. Mijn vader was timmerman, dus daar komt die liefde vandaan. Wel vind ik het lastig om meubels met elkaar te combineren. Althans, mijn vriendin vindt dat het niet altijd met elkaar matcht. Gelukkig is er bij Goossens de mogelijkheid tot persoonlijk interieuradvies van een interieurstylist, zodat we altijd de juiste keuze maken.”