• 09-02-2017
  • Accessoires
Blog-header_-small

Een hanglamp is een stuk leuker als 'ie niet alleen functioneel (dus voor het geven van licht) ingezet wordt, maar ook als decoratieobject dient om de ruimte waarin hij hangt nog net even iets meer 'jeu' te geven. Hanglamp Vorm is hier een goed voorbeeld van. Op het eerste oog is Vorm een industriële lamp, maar met de juiste accessoires tover je 'm in een handomdraai om tot een schap voor schattige accessoires of opberg rek voor de hele wijncollectie. Dat noem ik nog eens handig!

#1 Mini (moes)tuin

De eerste setting die ik gecreëerd heb is met groen! Vind je het lastig om groen in je interieur te verwerken, dan is dat met deze lamp in één keer opgelost. Hoe meer planten, des te beter. Hangt deze lamp in de keuken, dan is het zelfs een goed idee om hier al je kruiden te plaatsen. Zo sla je twee vliegen in één klap.  

Groen1

#2 Flessen verzameling

Houd je wel van een alcoholische versnapering? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk wel wat wijnflessen en -glazen in de buurt. Plaats ze samen op de lamp en je hebt je eigen mini slijterij!


Wijn1

#3 Verschillende woonaccessoires

Iets dat nooit verveelt: woonaccessoires. Vazen, potjes, beeldjes, sculpturen en kaarsen. Door regelmatig in accessoires en in kleur te variëren blijft het dynamisch. Ook belangrijk: zorg dat je in verschillende hoogtes werkt. Zo blijft het speels!

8161177-14-portret-commercial-joan