• 13-09-2018
  • Media
Pre-opening-Nuenen

NUENEN – Het zal niemand zijn ontgaan. Na enkele weken flink verbouwen heeft onze XXL inspirationstore in Nuenen een ingrijpende verandering ondergaan. Met deze verbouwing is onze winkel getransformeerd tot de grootste XXL inspirationstore met een oppervlakte van maar liefst 14.500m2 én mag dit filiaal zich de grootste slaapwinkel van Nederland noemen. Wij zijn natuurlijk ontzettend trots en vieren dit op zaterdag 6 oktober met een feestelijke pre-opening. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen klanten in de vernieuwde winkel de hele dag een flinke dosis inspiratie opdoen voor het upgraden van hun woon- en slaapkamer. En er is meer!

nieuwsbericht-preopening-nuenen-evenement-winkel-voorna

Wat is er veranderd?

1. De meest opvallende wijziging is de gevel! De witte pilaren zijn verdwenen en het aanzicht oogt een stuk moderner.
2. Ook is de entree met grote vides ruimtelijker en lichter gemaakt, zodat er betere looproutes mogelijk zijn en de bovenverdieping veel toegankelijker is.
3. De slaapafdeling is vergroot tot de grootste slaapwinkel van Nederland!

Maar er staan nog meer unieke, inspirerende plannen klaar. Tijdens onze grand opening in 2019 presenteren we je graag het volgende:

1. Een indrukwekkende rooftopbar, waar je na of tijdens het shoppen een drankje kan doen met een geweldig uitzicht over Nuenen.
2. De vernieuwde tuin, waarmee je je in een groene omgeving waant.
3. We bieden straks diverse oplaadpunten voor elektrische auto's.
4. Naast je interieur, shop voortaan ook je tuincollectie bij Goossens dankzij een uitbreiding van ons Goossens assortiment
5. En, last but not least, lancering we ons gloednieuwe horeca concept vol culinaire verrassingen.


Volop inspiratie tijdens de feestelijke pre-opening

Tijdens deze pre-opening luidt Goossens het nieuwe seizoen in en dat gaat gepaard met een presentatie van de nieuwe collectie en de laatste woontrends, dit alles onder de klanken van een vocal swing band. Ontdek bij de inspirende workshop "Moodboards maken" jouw interieurstijl en leer je hoe je kleuren, materialen en structuren mooi op elkaar af kan stemmen.
Daarnaast geven onze stylisten de beste stylingtips en geven onze woon- en slaapexperts advies bij de keuze voor meubels voor je woon- en slaapkamer. Ook is er een tijdelijke pop-up restaurant, zodat er naast het inspiratieve gedeelte ook van alles valt te ontdekken op culinair vlak! Het programma is als volgt:

nieuwsbericht-preopening-nuenen-evenement-timetable

Je hoeft je voor de workshops niet in te schrijven, schuif gewoon gezellig aan! Wees wel op tijd want de plekken zijn beperkt. Op tijd komen wordt sowieso beloond, want Goossens deelt namelijk goodiebags uit! Op=op!

Geïnteresseerd? Meld je dan aan op onze Facebook pagina en blijf gelijk op de hoogte van het laatste nieuws.

nieuwsbericht-preopening-nuenen-evenement-etendrinken


Grand opening

Zodra de gehele verbouwing af is, vieren we dit natuurlijk met een grandioze grand opening. Op dat moment wordt ook het 65-jarig bestaan van Goossens gevierd. Daarnaast presenteren we dan ons nieuwe food-concept met rooftop bar, onze nieuwe tuincollectie en is de tuin en parkeerplaats ook helemaal aangepakt en future proof gemaakt met oplaadpunten voor elektrische auto's.