• 17-03-2016
  • Media
winkel_amsterdam_maa-19016

Proef het nieuwe Goossens

Goossens wonen & slapen geeft met de vernieuwde winkel in de Amsterdamse woonboulevard Villa Arena per 17 maart 2016 het startsein voor een nieuwe trend op het gebied van interieurshoppen. Inspireren, adviseren en verleiden is waar het in de Brabantse woonwinkel nu om draait. Goossens speelt daarin slim in op de behoefte van de consument om tijdens het winkelen ook een gezellige tijd te hebben.

Goossens schrijft historie

Niet eerder in de Nederlandse woonbranche werd een winkel van zo’n formaat getransformeerd tot een prettige plek die inspeelt op de brede behoeftes van de consument. Behalve aan een unieke, zelf ontworpen collectie meubels biedt Goossens nu ook ruimte aan inspiratie en gezelligheid. Trendy workshops van (bekende) interieurstylisten over producten en inrichting, maar ook ontspanning in het gastvrije Goossens Café maken dat een bezoek aan de woonwinkel meer is dan alleen het kopen van een uniek meubel voor een betaalbare prijs.

winkel_amsterdam_maa-19033

Klaar voor de toekomst

Ondanks dat Goossens vanaf 1954 gefocust is op vakmanschap, wordt er alles aan gedaan om zich te blijven onderscheiden. De beleving van het nieuwe Goossens begint al door de uitstraling van de verbouwde winkel: een uitnodigende entree, speciale trendvakken, een LED verlichtingsplein en een uniek Ta stoelen concept zorgen dat Goossens helemaal van deze tijd is. Voeg daar trendy iPads aan toe en de woonwinkel is klaar voor de toekomst. Goossens: “Interieurshoppen is geen langdurig saai proces meer, maar een gezellig dagje uit met het hele gezin. Met deze veranderingen zetten we de woonwereld op z’n kop. En we stoppen niet in Amsterdam; ook al onze andere winkels krijgen in snel tempo de ombouw naar de nieuwe gastvrije formule.”

Nieuwsgierig geworden? Kom naar Goossens wonen & slapen in Amsterdam.

Meer nieuws...