• 26-04-2019
  • Woonkamer
1355-industriele-kasten.1

Een industriële kast in je woon- of eetkamer valt meteen op. Ten eerste door de robuuste look die het meubel heeft, ten tweede door de prachtige objecten die je in deze vitrinekast tentoonstelt. De 3 mooiste industriële kasten  uit onze uitgebreide collectie willen wij graag met je delen. 

1356-industriele-kasten-foto.2

1. Industrieel meubel Vik

De industriële kast Vik is een perfect meubel om je ruimte te voorzien van een stoere uitstraling. Zwart metaal is namelijk bij uitstek hét materiaal dat een industriële sfeer neerzet.  De open vakken zorgen vervolgens voor eindeloos veel stylingmogelijkheden. Kies voor grote accessoires, want less is more als het om de industriële look gaat. Plaats dus liever een aantal grote eyecatchers bij elkaar in plaats van allerlei kleine producten. Stylist Joan geeft tips over hoe je jouw industriële kast kunt stylen. 

Je kunt Vik tegen de muur plaatsen, maar hij is ook inzetbaar als roomdivider. Met Vik kun je van een grote kamer twee kleinere ruimtes maken. Zonder je af in je eigen leeshoekje en gebruik Vik als boekenkast. Plaats je meerdere kasten naast elkaar, dan heb je als het ware een mooie gecreëerd maar houd je het door de open vakken wel ruimtelijk. 


1357-industriele-kasten.3

2. Industriële vitrinekast Metal 

Met kast Metal heb je een stoer meubel in huis dat toch heel slank in je kamer staat. Een industriële eycatcher die dankzij haar ranke maat heel goed te matchen is met andere kasten om zo dat robuuste karakter in huis te verdubbelen. Of zet een industriële vloerlamp naast de kast voor een stoere upgrade. Ook is deze vitrinekast door zijn ranke maat zeker niet misplaatst in je eetkamer. Prachtig met je meest waardevolle servies erin geplaatst. 

1358-industriele-kasten.4

3. Industriële kast Glasswood 

Als je meer plaats in huis hebt, is de grotere vitrinekast Glasswood een prachtig object voor in je industriële ruimte. De combinatie van de houten omlijsting en de metalen deurstijlen zorgen voor een ruig randje in je woonkamer. De glasdeurtjes zorgen ervoor dat de planken en je mooiste woonaccessoires stofvrij blijven. Kies ook voor in deze kast voor grotere accessoires waarmee je de aandacht trekt. 

Wil je de industriële look in je hele woonkamer toepassen? Bekijk dan ook onze industriële lampen, industriële eetkamerstoelen, industriële tv-meubels en industriële salontafels. Door de combinatie van grof leer, doorleefd hout en metalen accenten overal terug te laten komen creëer je eenheid in je interieur. 


Meer industriële kasten:

Vitrinekast metal

469,-
1-5 werkdagen in huis
OP=OP

Wandrek Flo

649,-
1-5 werkdagen in huis