• 15-02-2017
  • Landelijk
Francisco-Martinez-nashoot-Van-Coeverdenstraaat-5-7621-XB-Borne54

Nadine en Max waren op zoek naar een huis waar ze zich na hun studententijd samen thuis konden voelen. Ze werden verliefd op dit huis, dat speciaal voor de verkoop volledig gestyled was. Toen het huis leeg werd opgeleverd, was het de uitdaging om er zelf een mooi geheel van te maken. 

Eenheid creëren 

Door middel van terugkerende kleuren, vormen en structuren is er rust en eenheid gecreëerd in het huis van Max en Nadine. De kleur zwart en ronde vormen komen terug in de accessoires. Om de stoelen met elkaar te matchen is er gekozen voor een rotan structuur. Waarbij de hangstoel een echte wannahave is. 


Francisco-Martinez-nashoot-Van-Coeverdenstraaat-5-7621-XB-Borne32
Francisco-Martinez-nashoot-Van-Coeverdenstraaat-5-7621-XB-Borne24

Van huis naar thuis

Voor Nadine en Max was het erg belangrijk dat ze zich thuis gingen voelen in hun nieuwe huis. De eethoek is een plek geworden waar ze gezellig met vrienden en familie kunnen eten en kletsen. Daarnaast kan eettafel Max gebruikt worden om lekker aan te lezen of werken. Ook de woonkamer is een knusse plek geworden door de grote hoekbank Rover met daaronder vloerkleed Moos


Francisco-Martinez-nashoot-Van-Coeverdenstraaat-5-7621-XB-Borne46
Francisco-Martinez-nashoot-Van-Coeverdenstraaat-5-7621-XB-Borne26

Eyecatcher

De eyecatcher van het interieur is de donkerbruine houten wand met daarin tv en openhaard. Deze wand zorgt voor een duidelijke verdeling van de zit- en eethoek. Daarnaast brengt de openhaard de warmte in huis die Nadine zo miste. 

Francisco-Martinez-nashoot-Van-Coeverdenstraaat-5-7621-XB-Borne30
Francisco-Martinez-nashoot-Van-Coeverdenstraaat-5-7621-XB-Borne48

None