• Door: Melanie
  • 05-09-2016
  • Slaapkamer
oogverblindend-mooi-1

Zijn de laatste woontrends al in je woonkamer verwerkt, maar voelt je huis nog niet helemaal af? Waarschijnlijk zit het ‘m in de slaapkamer. Regelmatig wordt deze ruimte nog over het hoofd gezien. Zonde, vinden wij. Aangezien dit de eerste ruimte is die je ziet na het wakker worden, zou het juist een aangename ruimte moeten zijn waar je meteen vrolijk van wordt. Aan de slag dus, met de slaapkamer inrichting!

oogverblindend-mooi-8
oogverblindend-mooi-7
oogverblindend-mooi-10
oogverblindend-mooi-12

Industriële invloeden


Hoewel je industriële materialen niet meteen in je slaapkamer zou verwachten, kan dat stiekem heel mooi uitpakken. Staal, oversized kapnaden en canvas stoffen die wel tegen een stootje kunnen hoeven niet kil te ogen. Integendeel! Met kleur en in het oog springende accessoires is jouw slaapkamer stoer en gezellig tegelijk.


oogverblindend-mooi-6
oogverblindend-mooi-5
oogverblindend-mooi-4

Vintage uitstraling


In de woonkamer zien we het steeds vaker: meubels met een retro randje. Poten die iets wijd uitlopen, afgeronde hoeken en velourse stoffen in kleuren die we al jaren niet meer gezien hebben. Het doet ons denken alsof we weer in de jaren 70 leven, maar dan iets luxer en comfortabeler.


oogverblindend-mooi-3
oogverblindend-mooi-9
oogverblindend-mooi-11
oogverblindend-mooi-2