• 23-05-2021
  • Slaapkamer

Organische contouren

Binnen de Japandi interieurstijl spelen cirkelvormige items de hoofdrol om het serene karakter van deze trend tot leven te brengen. Dit is een fijne tegenhanger van de strakke, grafische lijnen die de minimalistische signatuur benadrukken. Een eikenhouten bed met een prachtig afgerond hoofdbord zorgt bijvoorbeeld voor een serene ambiance. De cirkelvormen kan je verder in jouw slaapkamer introduceren met nachtkastjes voorzien van subtiele rondingen, een rond vloerkleed, gedraaide kaarsen of een stijlvolle vaas.

Ontdek alle nachtkastjes


Natuurlijk kleurenpalet

Het ongedwongen Scandinavische design staat bekend om het gebruik van houten elementen en lichte, neutrale tinten. In jouw slaapdomein is dit gemakkelijk te realiseren met schitterende houten slaapkamermeubels. Deze items omarmen de natuurlijke look en zorgen voor een warme en rustige sfeer. Combineer dit met uitnodigend beddengoed van katoen of linnen in zachte wit- en groentinten en een groot zacht vloerkleed. Mix & match vervolgens zwarte accessoires zoals tafellampjes, wierookhouders en donkere bijzettafeltjes voor een mooi contrast met de lichte kleuren en warme houtsoorten.

Alle dekbedovertrekken

Minimalistisch design

Voor de Japanse touch in jouw slaapkamer zijn minimalistische designs, met metalen details een must. Dit kan perfect met een moderne fauteuil in de hoek van de kamer voorzien van een stalen onderstel. Ga voor een zwarte of grijze variant met subtiele stiksels in de rugleuning voor een stijlvolle uitstraling. Maak een statement met een prachtig wandkleed of schilderij met een Japanse print als blikvanger tussen het verder rustige interieur in jouw slaapkamer.

Bekijk de schilderijen collectie

Cosy comfort

Interieuritems voorzien van teddystof zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Geen wonder, want deze aaibare trend is ontzettend uitnodigend. Fauteuils, sierkussens en hoogpolige vloerkleden zijn hier perfect voor en creëren direct sfeer in jouw slaapkamer. Hoe zachter, hoe beter. Laat je omhelzen door je interieur.

Alle hoogpolige vloerkleden

Japandi introduceren in je woonkamer?

Dat doe je zo!

Introduceer de Japandi woonstijl in jouw slaapkamer

Met deze minimalistische items

Ontdek meer blogs

En laat je inspireren