• 22-04-2022
  • Slaapkamer

Lekker zitten op je luxe bedbank

Gelukkig zien bedbanken er al lang niet meer uit als opgepimpte stretchers. En de luxe slaapbanken van Goossens brengen comfort én stijl zelfs naar een nieuw level. De mooie stoffen en stijlvolle designs doen niet onder voor een normale bank. Met hun moderne uitstraling passen ze in elk interieur. Door luxe materialen te gebruiken van hoge kwaliteit, zitten onze slaapbanken ook nog eens super comfortabel. De banken hebben een fijne zitdiepte en een goed zitcomfort.

Écht lekker slapen met deze bedbanken

Over de slaapkwaliteit en het ontwerp van onze bedbanken is goed nagedacht. Slaapbanken van Goossens hebben een speciaal vouwmechanisme dat je met de hand bedient. Zo zit je op het zitkussen en slaap je op een écht matras dat je moeiteloos uitvouwt. Geen gedoe meer met losse toppers of extra dekmatrassen. Je geniet gewoon van een echt bed.

Net als bij onze bedden kies je voor een matras dat helemaal past bij jouw slaapwensen. De matrassen in onze bedbanken hebben bijvoorbeeld een pocketvering of comfortabele kern en een afdeklaag van foam of traagschuim. Zo zorgt ook je nieuwe bedbank voor een goede drukverdeling en nog betere nachtrust. Leg een dekbed en wat kussens neer en je bent klaar voor de nacht.

Meer sleeping beauty’s

Wil je een luxe gevoel aanbieden aan je gasten? En wil je een bedbank waarin comfort en stijl moeiteloos samengaan? Of je nu kiest voor een 1-persoons of 2-persoons bedbank. Met deze sleeping beauty’s zit én slaap je altijd goed.

Bedbanken waar je heerlijk op slaapt

Meer inspiratie?

Ontdek onze blogs