• Door: Melanie
  • 08-07-2016
  • Woonkamer
stedentrip-header

Stedentrips: in iedere stad een andere schat

Is een georganiseerde reis niet helemaal jouw ding, maar zie je de wereld liever in korte etappes in de vorm van een stedentrip? Dat kan. Sterker nog: we maken deze reis wel heel erg comfortabel voor je. Geniet in je eigen stulpje van wat de wereld je te bieden heeft. Onze meubels hebben alles in huis om jou weer uitgerust aan een nieuwe (werk)week te laten beginnen.

Milaan

Is een magnetisch punt voor ontwerpers, artiesten, fotografen en modellen.  In Milaan is het zien en gezien worden, en dat geldt ook voor de meubels. Design is het toverwoord. banken, tafels en kasten zijn strak vormgegeven en worden door flitsende accessoires naar een nóg hoger niveau getild. Met een interieur die zo uit deze Italiaanse stad lijkt te komen, voel je je een artistiekeling.


Marseille

Een stad met meerdere gezichten. De kunstgaleries en ateliers zorgen dat de elite er graag vertoeft, maar dankzij de zogenoemde street art voelen ook minder rijken zich er thuis. Deze multiculturele stad is een belangrijke plaats in Frankrijk dankzij de grote haven. Het romantische beeld van de haven vind je terug in buffetkast Marseille. Smul je tijdens het diner van een heerlijke verse Bouillabaisse, dan is het extra genieten als je je souvenirs in de Marseille kast nog eens kunt bekijken. 


Marseille2_2

Sydney

Een must-see voor mensen die naar Australië gaan. Gezichtsbepalend voor de stad zijn de Sydney Harbour Bridge en natuurlijk het fraai vormgegeven Sydney Opera House. Een sterk staaltje moderne architectuur dus. Hetzelfde geldt voor onze kledingkast Sydney. Strak vormgegeven zonder handgrepen, met schuifdeuren van glas in zwart of wit.


Dubai

In Dubai lijkt alles groot, groter, grootst te moeten zijn. Behalve de hoogste wolkenkrabber heeft Dubai ook de grootste golfbaan ter wereld, de grootste fontein, het grootste themapark en ga nog maar even door. Onze Dubai hoekbank is ook groots. In de breedste zin van het woord. Hij is ruim van formaat, er is gebruik gemaakt van de beste materialen en ook het design is buitengewoon. Wil je je dus in luxe wanen, dan zit je met Dubai in ieder geval goed.


Ben je helemaal in de vakantiesfeer gekomen? Lees dan ook hoe je een (vakantie) thuis creëert.

Bekijk ook..