• 20-07-2020
  • Woonkamer

1. Topdesign: kast Sivata

Neem even de tijd om dit prachtige ontwerp op je te laten inwerken. Opbergkast Sivata is namelijk een topstuk dat door zijn unieke kenmerken een waanzinnige toevoeging is in jouw personal space. Toen we hem net hadden gelanceerd, was deze masterpiece binnen no time uitverkocht. Nu heeft ie weer de kans om jouw interieur te upgraden. Door het gebruik van webbing – wat nu helemaal on trend is – hebben de deurtjes een lichte doorkijk waardoor je nieuwsgierigheid wekt. Geef opvallende decoraties die lichter van kleur zijn een plekje zodat deze kast dé eyecatcher in huis is. Spulletjes die je liever niet wilt zien, kun je in een mooie mand plaatsen op de onderste plankjes van deze kast. Of juist onder de kast als lades voor extra opbergruimtes. En omdat de kast niet te hoog is, kun je ook op de kast nog mooie objecten plaatsen die passen bij jouw woonstijl.

Ontdek alle opbergkasten

2. Vik: smaakvol tentoonstellen

Een interieur zonder Vik is haast ondenkbaar. Want hij is zo heerlijk veelzijdig. Je kunt hem gebruiken als open kast voor je mooiste designs. Denk aan unieke potjes en vaasjes uit verre oorden die je herinneren aan je mooiste reizen en dierbare foto’s afgewisseld met een overdaad aan planten. Ook leuk: plaats eens kussens of een plaid op de onderste plankjes. Mooie patronen en stoffen mogen ten slotte tentoongesteld worden en zijn een verrijking in zo’n kast als je bank te rommelig oogt met nog meer textiel erop. ’s Avonds heb je die kussens voor meer comfort op de bank en dat extra dekentje voor lekkere warmte er ’s avonds er snel bij gepakt.

Daarnaast fungeert Vik ook prima als roomdivider . Als je keuken en woonkamer zich in dezelfde ruimte bevinden, kun je met Vik op een creatieve en smaakvolle manier een zogeheten verbreking realiseren zonder te verbouwen. Juist door de open vakken blijft de kamer luchtig en dat is een fijne bijkomstigheid in vooral de woningen die wat minder ruimtelijk zijn ingedeeld.

Door het zwarte metaal en de fijne lijnen, is deze kast in ieder interieur te plaatsen. Met de juiste styling, is ie een verrijking voor een industrieel, modern, elegant chic en zelfs landelijk interieur. Wij hebben een aantal tips voor je verzameld om je open kast om te toveren in een waanzinnige eyecatcher. Nieuwsgierig? Lees dan deze blog.

Alle open kasten

3. Kast Verona: moderne opberger

Als derde introduceren we graag de stijlvolle opberger Verona. Het fijne formaat van deze opbergkast zorgt ervoor dat ie genoeg ruimte biedt, maar in huis niet al te veel plaats inneemt en dus zorgt voor een optisch ruimtelijke uitstraling. Deze kast is daarnaast super praktisch, want je kunt allerlei spullen uit het zicht plaatsen. Denk aan het opbergen van administratie in ordners of gezelschapspelletjes. Door zijn eenvoudige design, is ie bovendien in ieder interieur te plaatsen en matcht ie eigenlijk altijd met de rest van je meubels. In een modern interieur past ie naadloos. En ook in een elegant chic interieur is ie met een grote vaas, een plant of een stapel designboeken er bovenop geplaatst een fijne blikvanger in huis.

Alle moderne kasten

En er is meer...

Ben je op zoek naar een kast en ben je na het zien van deze top 3 nieuwsgierig geworden naar de rest van onze kastencollectie? Ontdek ze dan nu allemaal.

Bekijk alle kasten

Maak van je kast een statement piece

met deze accessoires

Ontdek meer blogs

En laat je inspireren