• 22-12-2016
  • Woonkamer
header

De  feestdagen zijn weer achter de rug en iedereen verheugd zich erop om het nieuwe jaar in te knallen. Misschien ben je uitgenodigd door vrienden of ga je naar een feest toe. Maar wat als jouw huis dit jaar dé place to be is? Behalve zorgen dat er genoeg lekkers in huis is, en dat de woonkamer tot in de puntjes versierd is, kun je ook in de stress raken van de gedachte dat er iets mis gaat met jouw mooie meubels. 

Het laatste wat je wilt is jouw gasten in de gaten houden op kleine ongelukjes. Het is immers óók jouw feestje. De oplossing? Meubels die tegen een stootje (en een feestje) kunnen. Zo is een glas champagne die omvalt geen wereldramp, en kan jouw beste vriendin dit jaar ook weer in een wilde bui op tafel dansen.


shutterstock_222748339_1

Sterk materiaal? Check!

Waar je op kan letten bij de aanschaf van een nieuwe eetkamertafel? Kijk van welk materiaal de tafel is gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan massief eiken hout, fineer hout, MDF, glas, teakhout, staal of natuursteen.

Wil je een sterke tafel, kies dan voor een zwaardere kwaliteit. Massief eiken hout bijvoorbeeld. In combinatie met staal wordt het een tafel die (bijna) niet kapot kan. Eettafel Bole is daar een mooi voorbeeld van, of eettafel Robuust.


8131039-08-Ravenia_inspiratie
8120762-eetkamertafel_Robuust

Vlekbestendig? Check!

Ben je bang voor vlekken of kringen in de tafel? Ook daar is een oplossing voor. Let op de afwerking van het tafelblad. Met een afwerking van lak heb je al veel gewonnen. Voordeel van lak is dat het in verschillende kleuren mogelijk is. Zo pas je je tafel aan jouw woonstijl aan. Houd jij van vergrijsde houtsoorten, (die trouwens helemaal hot zijn) dan is eettafel Norta echt iets voor jou. Wat is er nu gemakkelijker dan op 1 januari alleen even een doekje over het blad te halen?


Francisco_Martinez_nashoot_Celsiustraat_1_1973_RM_Ijmuiden64

En dan nu: feesten maar!

Heb je de juiste keuzes gemaakt in materiaal en afwerking? Dan kun je er vrij zeker van zijn dat je je geen zorgen hoeft te maken over je interieur. Het enige wat je nog hoeft te doen is genieten. Van jouw feestje en.. van een heel nieuw jaar!


shutterstock_495639391_1