• 08-10-2018
  • Media
nieuwsberichten-nuenen-preopening-beeld14

Afgelopen zaterdag, 6 oktober was het zover! Na een wekenlange, ingrijpende verbouwing hebben we vol trots onze vernieuwde winkel gepresenteerd. De meest ingrijpende wijziging is de imposante gevel, waarbij de witte zuilen plaats hebben gemaakt voor een prachtig modern design. Daarnaast is de entree vernieuwd, waarbij de vides van de twee verdiepingen het geheel overzichtelijker en lichter maken én zijn er betere looproutes mogelijk gemaakt. Hoewel we nog steeds verder bouwen naar een nóg mooiere winkel, zijn we nu meer dan klaar voor het nieuwe woonseizoen.

De pre-opening van onze grootste inspirationstore stond volledig in het teken van persoonlijk advies en inspiratie. Zo stonden onze nieuwste Briljant boxsprings te pronken in de slaapwinkel en waren de laatste najaarstrends te zien. Onder het genot van een heerlijk bakje verse bonen koffie, verse muntthee of een gezonde smoothie stonden onze adviseurs klaar voor een persoonlijk adviesgesprek om je interieur helemaal klaar te maken voor het komende seizoen of om je bank, tafel of kast naar eigen wens aan te passen. 

Wie zin had kon aanschuiven bij de workshop 'Moodboards maken'. Onder begeleiding van een professionele interieurstyliste stelde je jouw woonstijl vast en leerde je  alle geheimen achter het mixen en matchen van kleuren en materialen. 

nieuwsberichten-nuenen-preopening-beeld4

Culinaire verrassingen

Onder de klanken van vocal swing band The Triolettes, die naast de echte jazz klassiekers ook hedendaagse popmuziek een swingende nieuwe sound geven, was het heerlijk vertoeven.  Zo hoorden we onder andere 'Hit the Road Jack', 'Material Girl' en 'Titanium' voorbij komen waarbij jong en oud stond mee te swingen. Daarnaast was het restaurant speciaal voor de pre-opening voor een dag geopend en kon je onder andere genieten van vers gebakken koekjes, extra luxe belegde broodjes en een gezonde plaattaart. 

nieuwsberichten-nuenen-preopening-beeld5

Grand opening

Zodra de gehele verbouwing af is, vieren we dit natuurlijk met een grandioze grand opening. Op dat moment wordt ook het 65-jarig bestaan van Goossens gevierd. Daarnaast presenteren we dan ons nieuwe food-concept met indrukwekkende rooftop bar, waar het straks heerlijk vertoeven is! We presenteren onze nieuwe (tuin)collectie en de tuin en parkeerplaats zijn tegen die tijd ook helemaal aangepakt en future proof gemaakt met oplaadpunten voor elektrische auto's. 

nieuwsberichten-nuenen-preopening-beeld10

Nieuwsgierig naar de vernieuwde XXL Inspiration Store van Goossens Nuenen? Kom een kijkje nemen en laat je inspireren. Oók op zondag! Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar met deskundig advies. Goossens wonen & slapen is gevestigd aan Duivendijk 4, 5672 AD, Nuenen. Kijk hier voor de openingstijden. Parkeren is gratis.