• 30-10-2017

De klok is verzet. En hoewel het best fijn is dat we voor ons gevoel een uurtje langer mogen blijven liggen, is het feit dat het ’s avonds een stuk eerder donker is wat minder fijn.  Om het toch gezellig te maken, breng je die donkere avonden door met je geliefde, gezin en beste vrienden. In een gezellig interieur uiteraard. Het is tijd voor elkaar! 

Meer warmte

Ook hoog tijd dus om je huis winterproof te maken. En dat doe je door meer warmte te creëren, zowel letterlijk als figuurlijk.  Zorg voor veel kaarsen of steek de kachel aan. En natuurlijk zijn mooie dekens een must. Die staan niet alleen supermooi op de bank, maar zijn ook nog eens heel handig voor als je het wat kouder krijgt. Ook meer kussens op je bank zorgen voor een warme uitstraling in huis, net als een wollig vloerkleed.


Goossens

Vloerkleed Toon

Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten

 699,-
Goossens

Vloerkleed Moos

Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten

 699,-
Goossens

Vloerkleed Jip

Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten

 799,-

Een loveseat is gezelliger

Juist tijdens de koudere dagen zoeken we het liefst de warmte bij elkaar op.  Dat kan natuurlijk op de bank, maar nog gezelliger zit je met je lief in een loveseat. Een loveseat is een zitmeubel dat qua grootte tussen een fauteuil en 2-zitsbank inzit. Niet alleen een leuke aanwinst voor je interieur, maar ook nog eens heel praktisch omdat je meteen twee zitplaatsen meer hebt, terwijl deze seat niet meer ruimte inneemt dan een fauteuil. Overtuigd? Bij ons vind je hele leuke! Van leren liefdesnestjes die mooi staan in een modern interieur tot prachtig velvet, een stof die helemaal trendy is op dit moment! Je kúnt niet anders dan tegen elkaar aankruipen in zo’n cozy loveseat. 


Goossens

Loveseat Mountain Alp

Verkrijgbaar in diverse kleuren

 899,-
Goossens Excellent

Loveseat Maxwell

leer | Chocoladebruin (buffalo)

 1.099,-

Warm in bed

Lekker warm is het ook in een super comfortabel bed. Dé perfecte plek voor het houden van een Netflixmarathon. Ideaal hiervoor zijn onze verstelbare boxsprings, waarmee je de hoofdsteun op de juiste hoogte kunt zetten. Zo hoef je niet  tientallen kussen op elkaar te stapelen en heb je ook geen last van vervelende nekpijn. Comfortabeler je favoriete serie kijken kan haast niet!


Riant ledikant

Kruip eens lekker vroeg onder de wol! We hebben in onze collectie hele mooie ledikanten waardoor jij en je lief het liefst zo vroeg mogelijk naar bed willen gaan. Zorg voor een fijn matras en jullie slapen als een roosje... want uitgerust wakker worden, dat wil toch iedereen?