• 14-12-2018
  • Woonkamer

Wij presenteren je onze top 3 meest geliefde zitbanken. Dat dat deze 3 zijn, is niet zo gek. Deze banken zijn namelijk stuk voor stuk van hoge kwaliteit, zijn super comfortabel en ook nog eens een aanwinst voor je interieur. Geen wonder dat deze zitmeubels zo populair zijn dus! Benieuwd naar wat deze banken zo bijzonder maakt? Lees verder and find out!

3. Jim: een speelse bank met een ruig randje

De harten van zowel mannen als vrouwen gaan sneller slaan bij het zien van hoekbank Jim. Deze robuuste bank is namelijk een echte blikvanger in je interieur: hij valt goed op door de dikke kussens! Die kussens zorgen meteen ook voor uitmuntend comfort. De microvezel stof geeft deze bank een zacht tintje, en dat is een aangename tegenhanger van de ruige toets die hij krijgt door de oversized kapnaad. Het beste van twee werelden dus! En nog een (niet onbelangrijk) detail: de bank bestaat uit allemaal losse elementen, waardoor je zelf de opstelling van je bank kunt bepalen. 

2.    Rens: een bankstel met subliem comfort

Speel je liever op safe met een tijdloze bank, maar wel één van de hoogste kwaliteit? Dan zit – of lig - je als een Koning(in) met bank Rens. Deze moderne bank oogt strak dankzij de rechte belijningen, maar zodra je plaatsneemt voel je dat jouw lichaam door comfort omarmt wordt. De kussens zijn stevig en zacht, het leer is royaal en dik. Maar dat is nog niets vergeleken met de ingebouwde relaxfuncties. Met Rens wil je - en kan je – voor altijd bankhangen. 

1.    Jonas: een hoekbank om op te relaxen

Jonas heeft zijn eerste plaats voor een groot deel te danken aan zijn looks. Deze hoekbank past dankzij de velvet grijze stof helemaal binnen dé trend van dit najaar. En door het zachte velvet is hij ook nog eens heel aaibaar. Maar ook de Scandinavische vormgeving is helemaal van deze tijd. Natuurlijk draait het niet alleen om uiterlijk. Van binnen is Jonas ook goud waard. Het massief houten frame en de dikke, zachte kussens met vlokvulling zorgen ervoor dat je met het hele gezin op deze ruime bank kunt relaxen.


Wat wil je nog meer?

Zie je het wel zitten met één van deze drie toppers in huis, of wil je toch liever een blik werpen op onze andere banken? Welke bank je ook kiest, je zithoek krijgt in ieder geval een fijne upgrade. En maak hem helemaal af met een mooi vloerkleed, een leuke salontafel of gezellige accessoires

Vloerkleed Slam

Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten

 449,-

Bijzettafel Hampton

Verkrijgbaar in diverse maten

 239,-  199,-

Bijzettafel Gs-1305

Set van 3 | Eiken | Eiken soft touch lak blank

 329,-

Schilderij Wereldkaart Hout

Verkrijgbaar in diverse maten

 299,-

Salontafel Jelle

Set van 3 | Mango | Mango blank was

 339,-  199,-

Vloerkleed Sensation

Verkrijgbaar in diverse kleuren

 669,-  529,-