• 25-06-2018
  • Woonkamer

Wij presenteren je onze top 3 meest geliefde zitbanken. Dat dat deze 3 zijn, is niet zo gek. Deze banken zijn namelijk stuk voor stuk van hoge kwaliteit, zijn super comfortabel en ook nog eens een aanwinst voor je interieur. Geen wonder dat deze zitmeubels zo populair zijn dus! Benieuwd naar wat deze banken zo bijzonder maakt? Lees verder and find out!

3.    Maxano: een hoekbank met een ruig randje

Vrijwel ieder mannenhart gaat sneller kloppen van Maxano, maar ook stoere vrouwen krijgen spontaan knikkende knieën van deze bank. Maxano is de perfecte bank voor iedereen die een stoer interieur heeft. De strakke vormgeving straalt een no-nonsense gevoel uit, de sierstiksels in de rugleuning geven de hoekbank een sportief tintje. De microvezel stof geeft deze bank een zacht tintje. Best of both worlds dus!

2.    Rens: een bankstel met subliem comfort

Speel je liever op safe met een tijdloze bank, maar wel één van de hoogste kwaliteit? Dan zit – of lig - je als een Koning(in) met bank Rens. Deze moderne bank oogt strak dankzij de rechte belijningen, maar zodra je plaatsneemt voel je dat jouw lichaam door comfort omarmt wordt. De kussens zijn stevig en zacht, het leer is royaal en dik. Maar dat is nog niets vergeleken met de ingebouwde relaxfuncties. Met Rens wil je - en kan je – voor altijd bankhangen. 

1.    Jonas: een hoekbank om op te relaxen

Jonas heeft zijn eerste plaats voor een groot deel te danken aan zijn looks. Deze hoekbank past dankzij zijn olijfgroene kleur helemaal binnen de Botanische trend, maar ook de Scandinavische vormgeving is helemaal van deze tijd. Natuurlijk draait het niet alleen om uiterlijk. Van binnen is Jonas ook goud waard. Het massief houten frame en de dikke, zachte kussens met vlokvulling zorgen ervoor dat je met het hele gezin op deze ruime bank kunt relaxen. 

Wat wil je nog meer?

Zie je het wel zitten met één van deze drie toppers in huis, of wil je toch liever een blik werpen op onze andere banken? Welke bank je ook kiest, je zithoek krijgt in ieder geval een fijne upgrade. En maak hem helemaal af met een mooi vloerkleed, een leuke salontafel of gezellige accessoires

Vloerkleed Slam

Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten

 449,-
Gerecycled hout C6 NL

Bijzettafel Hampton

Verkrijgbaar in diverse maten

 239,-  199,-

Bijzettafel Gs-1305

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

 329,-

Schilderij Wereldkaart Hout

Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten

 299,-