• 25-06-2018
  • Woonkamer

Wil je een nieuwe eettafel kopen, dan loop je al snel vast in de wondere wereld van ‘ontelbaar veel mogelijkheden’. Vorm, lengte, materiaal, kleur en afwerking zorgen ervoor dat geen enkele tafel hetzelfde is. Super fijn natuurlijk, want zo is de kans klein dat jij aan dezelfde tafel van jouw eten geniet als de buurvrouw. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een smaakvolle tafel? We hebben de top 3 eettafels voor je op een rijtje gezet!

3. Eettafel Clear: het sterkste gezinslid

Deze tafel is een rots in de branding. Dankzij de mega sterke constructie en het gladde tafelblad kun je altijd op Clear rekenen. Vooral met kinderen in huis een absolute must, aangezien een omgestoten glas of een verfvlekje vaak in een klein hoekje zit. Bovendien combineert de eiken kleur makkelijk met iedere eetkamerstoel. Praktisch is het codewoord voor Clear en dat zie je terug in de eenvoudige vormgeving. Is er dan niets speciaals in het ontwerp? Zeker wel! De prachtige tandverbinding (een originele manier om twee haakse hoeken met elkaar te verbinden)  verraadt dat deze tafel puur vakmanschap is.

2. Eettafel Hampton: een stamtafel om van te houden

Zit je ook altijd aan die gezellige tafel in het plaatselijke (eet)café? Om een boekje te lezen, een spelletje te doen of om gezellig bij te kletsen met vrienden? Met eettafel Hampton in huis hoef je de deur niet meer uit. Deze tafel is het stralende middelpunt van de kamer. Het gerecyclede teakhout is sfeervol, waardoor er nog weinig andere middelen nodig zijn om het thuis gezellig te maken. Cheers!


1.    Eettafel Blade: persoonlijke perfectie

Heb je het gevoel dat je alle tafels gezien hebt, maar dat geen enkele bij jouw wensen aansluit? Geen zorgen, je bent niet de enige. Bij Goossens is daar een oplossing voor. eettafel Blade kun je namelijk helemaal zelf samenstellen. Het tafelblad, de poten, de maat en de kleur liggen in jouw handen. Houd je van industrieel? Kies dan voor een kruispoot van roest metaal. Wil je het wat natuurlijker? Dan ga je waarschijnlijk voor een tafel van onbewerkt eiken met dito U-poot. Voor ieder wat wils dus, en dat maakt Blade buitengewoon populair. 

Wat wil je nog meer?

Na het lezen van deze top 3 is de kans groot dat je de tafel van je dromen gevonden hebt. Fijn! Zo niet, dan zijn er meer tafels in de SALE die het bekijken waard zijn. Ben je net lekker in je shopping modus, en wil je je eethoek mooi afstylen? Voeg dan een mooie lamp, een vloerkleed of gezellige accessoires toe aan deze ruimte

Vloerkleed Tribal

Verkrijgbaar in diverse kleuren

 229,-