• 14-12-2018
  • Woonkamer

Wil je een nieuwe eettafel kopen, dan loop je al snel vast in de wondere wereld van ‘ontelbaar veel mogelijkheden’. Vorm, lengte, materiaal, kleur en afwerking zorgen ervoor dat geen enkele tafel hetzelfde is. Super fijn natuurlijk, want zo is de kans klein dat jij aan dezelfde tafel van jouw eten geniet als de buurvrouw. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een smaakvolle tafel? We hebben de top 3 eettafels voor je op een rijtje gezet!

3. Eettafel Ines: de tafeldame die voor gezelligheid zorgt 

Na een rondje langs alle tafels is er een kans dat jij kiest voor een ronde eettafel. Een ronde tafel is namelijk heel praktisch in wat kleinere ruimtes omdat hij minder plek in beslag neemt dan een rechthoekige eettafel, maar wél evenveel plaats biedt. En over plaats gesproken, je kunt makkelijker extra eetkamerstoelen aan een ronde eettafel schuiven, omdat de poot in het midden van de tafel zit en de tafel geen hoeken heeft. Bovendien is een ronde tafel gezelliger omdat iedereen elkaar kan aankijken. En als we een ronde eettafel aanraden, vinden wij Ines erg geschikt. Een mooie houten eettafel van sterke kwaliteit waar een groot scala eetkamerstoelen bij matcht. 

2. Eettafel Hampton: een stamtafel om van te houden

Zit je ook altijd aan die gezellige tafel in het plaatselijke (eet)café? Om een boekje te lezen, een spelletje te doen of om gezellig bij te kletsen met vrienden? Met eettafel Hampton in huis hoef je de deur niet meer uit. Deze tafel is het stralende middelpunt van de kamer. Het gerecyclede teakhout is sfeervol, waardoor er nog weinig andere middelen nodig zijn om het thuis gezellig te maken. Cheers!


1.    Eettafel Blade: persoonlijke perfectie

Heb je het gevoel dat je alle tafels gezien hebt, maar dat geen enkele bij jouw wensen aansluit? Geen zorgen, je bent niet de enige. Bij Goossens is daar een oplossing voor. eettafel Blade kun je namelijk helemaal zelf samenstellen. Het tafelblad, de poten, de maat en de kleur liggen in jouw handen. Houd je van industrieel? Kies dan voor een kruispoot van roest metaal. Wil je het wat natuurlijker? Dan ga je waarschijnlijk voor een tafel van onbewerkt eiken met dito U-poot. Voor ieder wat wils dus, en dat maakt Blade buitengewoon populair. 

Wat wil je nog meer?

Na het lezen van deze top 3 is de kans groot dat je de tafel van je dromen gevonden hebt. Fijn! Zo niet, dan zijn er meer tafels die het bekijken waard zijn. En als je nieuwe eetkamerstoelen nodig hebt, dan hebben we die natuurlijk ook voor je! Ben je net lekker in je shopping modus, en wil je je eethoek mooi afstylen? Voeg dan een mooie lamp, een vloerkleed of gezellige accessoires toe aan deze ruimte

Vloerkleed Tribal

Verkrijgbaar in diverse kleuren

 229,-