• 25-06-2018
  • Woonkamer

Heb je ook zoveel spullen? En slingeren die door het huis omdat je er simpelweg geen goede opbergplek voor hebt? Sleutels en post liggen standaard op de eettafel, de vensterbanken staan vol met fotolijstjes of bloempotten, en je boeken liggen opgestapeld in de hoek van de kamer. Herkenbaar! Met een goede opberger zijn 1. rommeltjes verleden tijd en 2.heb je een mooie eyecatcher in huis. We hebben de drie populairste kasten voor je op een rijtje gezet!

3. TV meubel Hampton: een stoer verblijf voor elektronica

Zijn de TV kabels ook altijd een doorn in het oog? Evenals de mediabox, versterker en spelcomputer van de man des huizes? TV meubel Hampton maakt er korte metten mee. Niet met de spullen, maar met de rommelige aanblik. Dankzij de twee deuren - met soft closing – werk je alle apparatuur netjes weg. In de open vakken is nog ruimte voor een paar mooie (foto)boeken. Zie je dit stoere meubel van teakhout al in jouw woonkamer staan?

2. Buffetkast Roots: een sfeermaker met oneindig veel ruimte

Opruimen is niet meer aan de orde met Roots in huis. Deze kast biedt zoveel ruimte, dat je zelfs de onzinnigste prullaria kunt opbergen achter de vier gesloten deuren of in de vier lades. Spullen die wél gezien mogen worden stel je natuurlijk tentoon achter de vier glasdeuren. Roots is een buffetkast van formaat en is met zijn 2,30 meter in vintage look eiken een flinke sfeermaker in de woonkamer.

1.    Wandmeubel Vik: een speelse etalage

Heb je vooral spullen die het verdienen om in de spotlights te staan, dan is Vik your pick! Deze luchtige kast is een aaneenschakeling van schapjes in verschillende hoogtes en kan tegen de muur, achter je bank, of midden in een ruimte worden geplaatst. Doordat het stoere, stalen frame subtiel is vormgegeven, leidt het de aandacht niet af van waar het in deze echt om draait: jouw persoonlijke schatten.

 

Wat wil je nog meer?

Ben je op slag verliefd geworden op één van deze kastkrakers? Wacht dan niet te lang. Dankzij de SALE zijn ze namelijk scherp geprijsd! Bekijk ook nog onze andere kasten met flinke voordeel. Met die fijne besparing kun je nog even verder shoppen voor bijvoorbeeld leuke lampjesvazen of accessoires. Je kunt immers niet genoeg spullen hebben toch ;-)? 
 
Geen idee hoe je je kast het best kunt inrichten? Lees dan snel onze blog 4 tips voor het stylen van je kast.

Op = Op

Stolp Insect In Stolp Goud

Een insect | Glas | Helder glas

 79,-  49,-
Nieuw C4 NL
Op = Op

Lantaarn Tano Bamboo

Lantaarn s | Bamboe | Glass, bamboo

 49,-
10% voordeel C4 NL

Vloerkleed Slam

160 x 230 | Hennep | Slam, naturel

 279,-  251,-
Op = Op

Hocker Mongolian Fur Pouf

45x45x40cm | Wol | Beige

 279,-