• 14-12-2018
  • Woonkamer

Heb je ook zoveel spullen? En slingeren die door het huis omdat je er simpelweg geen goede opbergplek voor hebt? Sleutels en post liggen standaard op de eettafel, de vensterbanken staan vol met fotolijstjes of bloempotten, en je boeken liggen opgestapeld in de hoek van de kamer. Herkenbaar! Met een goede opberger zijn 1. rommeltjes verleden tijd en 2.heb je een mooie eyecatcher in huis. We hebben de drie populairste kasten voor je op een rijtje gezet!

3. Buffetkast Barcelona: een sfeermaker met oneindig veel ruimte

Opruimen is niet meer aan de orde met Barcelona in huis. Deze kast biedt zoveel ruimte, dat je zelfs de onzinnigste prullaria kunt opbergen achter de vier gesloten deuren. Spullen die wél gezien mogen worden stel je natuurlijk tentoon in de speelse open vakken. Barcelona is een buffetkast van formaat en is met zijn ruime 2 meter een flinke sfeermaker in de woonkamer.

2. Vitrinekast Roel: een apothekerskast anno nu

Ken je ‘m nog? Die enorme kast bij de apotheek waar miljoenen dingen in lagen opgeborgen? Hij is terug van weggeweest! Weliswaar in een iets moderner jasje, maar van binnen nog net zoveel ruimte. De schappen en lades bieden plek voor pracht en praal. Dat alles wordt uitermate goed beschermd tegen grijpgrage handjes (lees: kinderen) dankzij twee glazen deuren. Ideaal voor je woonkamer, eetkamer, keuken en zelfs in de slaapkamer komt hij perfect tot zijn recht. 

1.    Wandmeubel Vik: een speelse etalage

Heb je vooral spullen die het verdienen om in de spotlights te staan, dan is Vik your pick! Deze luchtige kast is een aaneenschakeling van schapjes in verschillende hoogtes en kan tegen de muur, achter je bank, of midden in een ruimte worden geplaatst. Doordat het stoere, stalen frame subtiel is vormgegeven, leidt het de aandacht niet af van waar het in deze echt om draait: jouw persoonlijke schatten.


Geen idee hoe je je kast het best kunt inrichten? Lees dan snel onze blog 4 tips voor het stylen van je kast.

Wat wil je nog meer?

Ben je op slag verliefd geworden op één van deze opbergers? En zoek je er dan ook nog iets leuks bij? Deze items matchen perfect! 

Vloerkleed Slam

Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten

 279,-

Decoratie Spike

Decoratie 78cm | Metaal | Koper

 69,-

Decoratie Eden

Decoratie 82cm | Metaal | Zwart

 129,-