• 06-08-2017
  • Woonkamer


De meeste mensen genieten op dit moment van hun welverdiende zomervakantie. Bij zonnige dagen betekent dat volop genieten in de tuin met een verkoelend drankje binnen handbereik. Maar sommige dagen zijn gewoon beter om binnenshuis door te brengen. Op een druilerige dag is er niks fijner dan lekker lui op de bank te hangen en daarna te genieten aan de eettafel.

Wegzakken op de bank

Op een regenachtige dag in augustus is het geen straf om op een comfortabele bank weg te zakken en je favoriete film te kijken. Een stoffen hoekbank met grote kussens is de perfecte plek voor een middagje luieren. Of wat denk je van een classy bank waarbij je met een hoofdsteun en een voetsteun een heus bioscoopgevoel creëert? Comfortabeler een filmpje kijken bestaat bijna niet! Schenk een lekker wijntje in, maak een kaasplankje, zak onderuit en geniet van je luie middag. Je zult zien dat een regenachtige dag ook best fijn kan zijn!

Smullen aan de eettafel

Ben je na je luie middag toe aan wat meer leven in de brouwerij? Nodig vrienden uit en laat ze aanschuiven aan jouw eettafel voor een hemels diner. Een nieuwe trend in eettafelland zijn de eettafels met een ovale vorm. Perfect voor een intiemere en nóg gezelligere avond. Wedden dat jouw vriendenclub hierdoor nog meer van het etentje geniet? Voor wie een stoerder interieur heeft, is een robuuste variant óf een mooie tafel met stijlvolle lijnen en zwart metalen poten een perfect aanvulling voor het interieur. En voor wie weinig plek heeft in de eethoek, maar wel de voorkeur geeft aan een tafel waaraan zes tot acht personen plaats kunnen nemen, is de uitschuifbare variant een fantastische uitkomst. Het enige waar jij je nog druk om hoeft te maken is te bedenken wat je gaat koken… Oh, vergeet trouwens ook niet die heerlijke wijn in te slaan! 


Op zoek naar meer producten voor een luie dag? Of een eethoek voor het perfecte etentje met vrienden? Wij maakten alvast een selectie: 

Goossens

Hoekbank Rover

Beschikbaar in meerdere kleuren en maten
 1.759,-  1.349,-
Goossens Excellent

Hoekbank Gijs

Beschikbaar in meerdere kleuren en maten
 6.609,-  5.449,-
Goossens

Eettafel Hampton

Verkrijgbaar in diverse maten
 839,-  587,-
Goossens

Eettafel Bjarte

Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten
 959,-  829,-