• 18-02-2019
  • Woonkamer

Slow living is steeds populairder: dit is een lifestyle waarbij er steeds minder van je wordt verwacht, in plaats van steeds meer. Ontsnap aan de alledaagse drukte en vind rust in relaxmomentjes voor jezelf, zodat body & soul veel meer in balans komen. En omdat je zo’n saunabeleving elke dat wel wil, kun jij je woonkamer transformeren in een loungeruimte waarin jij je maximaal kunt ontspannen. 

Met 1. een relaxbank, 2. een roomdivider en 3. een zomers vloerkleed in je interieur, heb je een perfecte basis gecreëerd voor jouw loungeplek en ademt je living pure sereniteit. En omdat deze meubels gemaakt zijn van solide materialen en dus extra duurzaam zijn, passen ze perfect bij de ‘slow living’ mindset. Ontdek snel met welke meubels jij je woonkamer omtovert tot je eigen wellnessresort. 

1. Hoekbank Rovato 

Hoekbank Rovato heeft de looks van high design en het comfort van een ware relaxbank. De chaise lounge is namelijk zo breed, dat jij hier alle ruimte hebt om jezelf in je meest comfortabele positie te manoeuvreren. Hij is zelfs zo ruim dat ook je geliefde er naast kan kruipen en je samen geniet van een zen-moment. Kruip lekker tegen elkaar aan en geniet van slow living. 


Daarnaast bieden de hoofdsteunen, die je handmatig los van elkaar kunt verstellen, nog meer loungecomfort. Ideaal als jij je favoriete lifestylemagazine doorbladert, een mindfulnessboek leest of gewoon je all time favorite serie bingewatcht. 

2. Een roomdivider 

Maximaal relaxen lukt het beste als je dit ongestoord kunt doen. Zorg dus voor een plek in je interieur waar je zo min mogelijk geprikkeld wordt. Een roomdivider of wandmeubel is het perfecte meubel om je loungeruimte te begrenzen. Je zult een stuk minder gestoord worden door je partner of je kids. Wil je een heuse wand creëren, dan kun je meerdere meubels naast elkaar plaatsen 


Bovendien is een roomdivider een perfect meubel om wat groen in te plaatsen en dat is gezond want planten reinigen de lucht en zorgen bovendien voor een betere concentratie en een beter geheugen. En als je helemaal gek bent op zelfhulpboeken, die je leren hoe je meer kunt ontspannen bijvoorbeeld, is een roomdivider een prima opbergplaats want hij kan ook als boekenkast dienen. 

3. Een zomers vloerkleed 

Een lentefris vloerkleed mag niet in je loungeruimte ontbreken. Vloerkleden die zijn gemaakt van lichte zachte stoffen voelen heerlijk aan en laten je meteen denken aan eindeloze stranddagen in een ver vakantieoord. Bovendien zijn ze een perfecte plaats om je mindfulness oefeningen op uit te oefenen. Sluit je ogen en ontsnap aan de hectiek van alledag. Bovendien: als ze licht van gewicht zijn, kun je ze makkelijk verplaatsen en een meditatiesessie in eerste zonnestralen houden. En ook als meditatie niet aan jou besteed is, maar lekker wegsoezen in de zon wel, zijn ze perfect. Dit is wat ultiem loungen is! 


Goossens

Wandmeubel Vik

Wandrek 80 x 40 cm, 200 cm hoog |...

 499,-
Goossens Excellent

Zitbank Wout met relaxfunctie

Verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen

 1.579,-
Goossens Excellent

Oase Relaxfauteuil Liwa

Relaxfauteuil medium | micro leer |...

 2.729,-  2.456,-
10% KORTING
Goossens

Hoekbank Dallas

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

 1.719,-
Goossens

Relaxfauteuil iseo

Relaxfauteuil | microvezel |...

 889,-  800,-
10% KORTING
Goossens

Wandrek Flo

Wandrek 84 x 35 cm, 188 cm hoog | mango |...

 549,-
Goossens

Relaxfauteuil Bergen handverstelbaar

Relaxfauteuil medium | leer | Leder dik...

 939,-  845,-
10% KORTING
Goossens Excellent

Zitbank Rens met relaxfunctie

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

 2.079,-