• 18-12-2017
Blog 18-12 - ontstress voor kerst-1

De decembermaand is wat ons betreft de meest gezellige tijd van het jaar. Dat heeft natuurlijk alles te maken met Kerst. Eén keer per jaar mogen we alles uit de kast halen: een prachtig versierde boom, veel lichtjes in en rondom huis... Gezelligheid ten top! Maar deze periode kan ook als extra druk worden ervaren. Denk er daarom aan om ook af en toe te relaxen tussendoor. Zo voorkom je stress en heb je alles daarna piekfijn voor elkaar!

Blog ontstress voor kerst -2

Dat relaxt goed

Druk met alle kerstvoorbereidingen? Dan kijk je waarschijnlijk nu al uit naar een momentje van rust op je heerlijke bank. Nog meer geluk heb je als je een bank mét relaxfunctie hebt, want deze bank zorgt voor een nog fijner comfort. De rugleuning van deze bank kan door middel van een handige bediening naar achter gezet worden en de voetenklep kan omhoog waardoor jij een zeer comfortabele houding aan kunt nemen. Zo wordt dat kostbare uurtje voor jezelf wel heel erg fijn en kun je jezelf weer opladen voor de volgende taak op je kerst-to-do-lijstje. Heb je geen plek voor een relaxbank? We hebben ook relaxfauteuils die erg lekker zitten. 


Blog Ontstress voor kerst - 3
Blog ontstress voor kerst - 4

Het is bedtijd

Helemaal tot rust kom je in één van onze mooie bedden met een comfortabel matras. Een goede nachtrust is essentieel als je overdag veel werk moet verzetten. Een extra dosis energie is daarom meer dan welkom. Zo zorg je ervoor dat je de welbekende kerststress de baas bent! De luxe en het comfort van onze matrassen voor boxsprings en ledikanten, zorgen ervoor dat jij uitgerust wakker wordt. Wil je een elektrische boxspring? Dan kun je deze helemaal naar jouw wens samenstellen.

Tip van ons: probeer voordat je in bed stapt al een ontspannen gevoel te creëren. Lees een liefdesroman, plan een beautyavond of neem een warm bad. Vermijd in ieder geval het blauwe licht van je televisie, laptop, iPad of smartphone. Dit licht zorgt ervoor dat het stofje wat je slaap stimuleert langzamer op gang komt. Kun je echt niet zonder je tablet of telefoon? Zet dan het licht wat minder fel. Wedden dat je een stuk lekkerder slaapt? 


Topproducten om in te relaxen: 

Bedframe Denzo

1.889,-
Mogelijk vanaf 1.779,-