Warm welkom in dit sfeervolle huis

BINNENKIJKEN BIJ BRITT & NIELS

In het huis van Britt en Niels draait alles om warmte, sfeer en een vleugje luxe. Toen ze dit huis kochten, was het vanzelfsprekend dat het een plek zou worden waar warme tinten de boventoon zouden voeren. De combinatie van de kleuren zwart en bruin vormen, samen met de gouden accenten, de rode draad van het interieur. Het resultaat: een prachtige samensmelting die perfect bij hun persoonlijkheid past.


“Wij hadden een
heel sfeervol thuis voor
ogen en dat is gelukt”

Vanaf het begin waren ze het eens over dat deze kleuren de essentie van hun thuis zouden vormen. Met Britt haar wens voor een zwarte vakkenkast met nerf werd de Barcelona buffetkast al snel uitgekozen, samen met het bijpassende tv-meubel. Bij het inrichten van de buffetkast kon Britt helemaal los! “Ik hou van items die luxe en rust uitstralen. Ik ben gek op vazen en die zie je dan ook zeker terug. Het fijne is dat je diverse items kunt combineren en stylen in zo'n gave vakkenkast. Ondanks dat ik het schuiven van accessoires leuk vind doordat je elke keer een andere look creëert, heb ik nu wel de eenheid bereikt die we graag wilden."

Liefde voor interieur

Britt en Niels halen veel plezier uit nieuwe klusprojecten en genieten van het creëren van een interieur dat echt uniek is. Op hun Instagram-account @huisintilburg delen ze hun liefde voor interieur. “We hebben onze eigen, unieke touch gegeven aan ons huis. Telkens wanneer we weer wat verbouwd of veranderd hebben, zijn we nog trotser op ons huis en de fijne, warme plek die we gecreëerd hebben." Met de komst van hun hondje Ollie is het nóg gezelliger geworden in huis.

Wonen in de stijl van Britt & Niels?

Tv Meubel Barcelona

799,-
1-5 werkdagen in huis

Buffetkast Barcelona

1.999,-
1-5 werkdagen in huis

#Goossens

happy customers delen hun Goossens interieur

Nog niet uitgekeken?

bekijk meer binnenkijken bij

Of ontdek alles in inspiratie

inspiratie hoofdpagina