• 18-02-2019
  • Woonkamer

Hoewel de één uitmuntend kan loungen op een plofbank met veel zachte kussens, geeft de ander de voorkeur aan een stevige zit om optimaal te kunnen relaxen. Lekker loungen is dus voor iedereen anders. Welke bank het beste past bij jouw loungegedrag, hangt af van wat jij van je loungebank verwacht.

Kies de uitspraak die het beste bij jou past en ontdek welke banken daarbij horen. 

 “Ik wil loungen op een bank met een hoog nestelgehalte waarin ik met het hele gezin lekker onderuit kan zakken.”

Jij kunt het beste loungen in een bank die jou omarmt. En aangezien je graag relaxed met het hele gezin, is genoeg plaats ook belangrijk. Dat betekent dat een grote hoekbank – wellicht een U-vorm - met een zacht comfort en veel kussens het beste bij jou past. Door de zachte zitkussens, zak jij diep weg in de bank en kun je jezelf er heerlijk in nestelen. Kies je voor een stoffen bank, dan heb je meteen die knusse uitstraling te pakken. Let wel op: stof is een materiaal dat gevoeliger is voor vlekken en gebruikerssporen. Het beste kun je een stoffen bank daarom behandelen met een vlekbeschermer, waardoor je 5 jaar garantie hebt tegen vlekken. Wil je een bank die bij jouw loungewensen aansluit maar ook bestand is tegen de knoeiongelukjes van je kids? Kunstleer is makkelijk te reinigen. 

“Ik wil loungen op een bank volgens de laatste trends.”

Jij lounget het lekkerst in een ruimte die voldoet aan de laatste trends. Jij maakt van je woonkamer een prachtig paleisje waarin jij je helemaal thuis voelt. Pas als alles klopt, voel jij je weer rustig en kun plaats nemen op de bank. Klaar om te genieten. Daarom is het belangrijk dat je loungebank een mooi en hip design heeft.  Een bank met rechte lijnen en hoge poten – die zorgen voor een ruimtelijker aanzicht – is daarom de beste keuze voor jou. Bovendien is een bank in een blauwe of groene kleur lekker opvallend. Waag jezelf er eens aan en kijk hoe je interieur meteen een stuk sprekender wordt! 

Wat dacht je van de Jonas, Suite, Marshall of Gs-1506?

 “Ik vind een hoog comfortgehalte van groot belang want ik zit veel op de bank. Een goede houding is belangrijk.”

Als je veel tijd op de bank doorbrengt, is het essentieel dat je een bank kiest die ervoor zorgt dat je de juiste houding aanneemt. Zo voorkom je rug- en nekklachten, en dat is wel zo fijn. Een bank met een relaxfunctie is dan de beste optie. Relaxbanken zijn trouwens bezig aan een opmars. Nu de ontwerpen stijlvoller zijn – en dus niet meer getypeerd worden als seniorenbank – kiezen klanten steeds vaker voor een hoog comfortgehalte.  In zo’n bank, waarvan jij de hoofd- en voetsteun kunt verstellen, kun jij urenlang je favoriete serie kijken onder dat je ‘wegzakt’. Loungen op het hoogste niveau dus, iedere dag als je wilt!