• 05-10-2017
  • Woontrends
8171326-08-eettafel_max

De dagen worden korter en donkerder. Maar met meer licht in jouw interieur, kun jij de herfst en winter makkelijk doorstaan. Wil je weten hoe je jouw huis op deze manier kunt inrichten? Wij hebben gespiekt bij een prachtige woning in Oud-Gastel en delen graag de stijlgeheimen van de bewoners met je.

8171327-12-locatieshoot_oud_gastel_-_buitenkant

Lekker licht 

Wie het pand binnenkomt, wordt verrast door het bonte palet aan pure kleuren en materialen. En ondanks de bonte mix, vormt het interieur toch een groot geheel. Heel blij worden we van het licht in de ruimte, hoe meer licht hoe beter! Vooral met de herfstachtige dagen in het vooruitzicht. Maar hoe zorg je voor meer licht in je interieur? Het onderstel van een meubel kan veel effect hebben op het visuele effect van de ruimte die hij inneemt. Kies voor ranke en slanke poten en frames als je jouw interieur licht wilt houden. De gedachte erachter is heel simpel: hoe minder materiaal, hoe meer licht er in de ruimte ‘past’. Dit geldt voor banken, stoelen, tafels en kasten. Een meubel met een smal, metalen frame is niet alleen perfect om een ruimtelijker (en dus lichter) effect te creëren, maar is ook helemaal van nu.

Mix van kleuren 

Hoe gezellig donkere kleuren ook zijn, licht doet wonderen in je interieur. Heb je de muren net voorzien van een diepe kleur blauw of groen? Maak het dan minder donker met textiel in lichte kleuren en  kleuraccenten. Een vloerkleed haalt de boel heel snel op! De trend van dit moment: grote schilderijen, het liefst een kopie van Hollandse meesterwerken.Tover je huis om tot een rijk(s) museum! En vergeet ook de verlichting niet. Ook hier geldt: hoe smaller het design, hoe beter. En helemaal mooi meegenomen: lampen met een dun draadframe of metalen raster geven een luxe look aan je interieur.

Gordijnen van de roede 

Raamdecoratie is mooi en houdt de boel warm in huis. Maar slokt ook veel licht op en ogen vaak erg massief. Doe daarom eens gek en haal je gordijnen van de roede. Ziet het er niet veel lichter uit? Wil je het ’s avonds toch knus en warm hebben? Dan zijn rolgordijnen een perfecte optie. Overdag laat je al het licht naar binnen en zodra het donker wordt, houd je de kilte buiten.

Goossens

Wandmeubel Vik

Wandrek 80 x 40 cm, 200 cm hoog |...

 499,-
Goossens

Fauteuil Citta

kunstleer | Bycasta effen cognac

 399,-  299,-
Goossens

Eettafel Max

Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten

 839,-  699,-
Goossens

Wandmeubel Vik

Wandrek 140 x 35 cm, 80 cm hoog |...

 499,-
Goossens

Vloerkleed Toon

Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten

 699,-
Goossens

Eetkamerstoel Knock Out

met arm | stof | rvs | Kill, ecru

 259,-  190,-