• 01-10-2017
  • Woontrends
8171332-03-los_blad_gs-1302_2

Luxe wonen met stoere accenten in een drukke stad? Het kan zomaar. Wat denk je bijvoorbeeld van dit prachtige herenhuis in Rotterdam? Daar combineren de bewoners robuuste elementen met hun liefde voor een luxe stijl. Want in Rotterdam, daar houden ze wel van baden in luxe!

8171332-17-buitenkant_huis

Luxe en stoer komen samen

Denk je aan een luxe stijl, dan denk je waarschijnlijk aan goudtinten, rijkelijk leer en mooie structuren. Denk je aan stoer, dan denk je aan grote banken, kasten en tafels die wel tegen een stootje kunnen. Word je zelf ook blij van deze mix van stijlen? Kies dan voor de juiste materialen. Hout, metaal en leer zorgen voor de perfecte combinatie. Dit kun je makkelijk terug laten komen in je eethoek. Een houten blad zorgt direct voor een warme sfeer in huis. Om het geheel nog stoerder te maken, kies je voor zware, metalen poten voor je tafel en stoelen. Met comfortabele, leren eetkamerfauteuils wil je niets anders meer dan eindeloos tafelen. 


Pak groots uit!

Heb je jouw favoriete meubels gekozen? Dan staat de basis van je interieur en is het tijd om de look af te maken. Dit kun je subtiel doen, maar nu gaan we juist voor groots! En wat is er grootser dan een opvallende muur? Een gestucte muur slopen kan best spannend zijn. Maar wat is het gaaf als je daardoor wel die gave bakstenen tevoorschijn tovert. Dit geeft een stoere look aan je luxe stijl. Is dit teveel van het goede? Of schuilen er geen bakstenen achter jouw stuclaag? Durf dan toch groots uit te pakken! Dat kan heel eenvoudig met planten. Koop de grootste kamerplant die geschikt is voor jouw woning en plaats hem in een gigantische pot in een goudtint. Ben je bang dat het te groot is? Of dat het lijkt alsof er een boom midden in de kamer staat? Dan zit je goed!


Durf te kiezen voor opvallende accessoires

Heb je geen groene vingers? Dan kun je ook kiezen voor opvallende accessoires. Een joekel van een flamingo op een sidetable valt gegarandeerd op! Maar een groot schilderij of een skull bull werkt net zo goed als eyecatcher. Met bijzondere woonaccessoires in goudtinten en het tonen van lef, laat je jouw unieke woonsmaak laten zien. 

Goossens Excellent

Eetkamerstoel Leogang

leer | Cognac (buffalo)

 459,-
Goossens Excellent

Eettafel Gs-1302

Verkrijgbaar in diverse maten

 2.199,-
Goossens

Schilderij Golden

Verkrijgbaar in diverse maten

 299,-