• 08-10-2014
  • Modern
eenc-01-08003

Woonhuis van Emil, Cindy en Milan

Pastelkleuren op mijn slaapkamermuur, daar had ik nog nooit aan gedacht! Eerlijk gezegd zou ik het ook niet durven zonder het advies dat we hebben gekregen. Uiteindelijk hebben we het aangedurfd en zijn we ontzettend te spreken over het resultaat.

Wij hebben een nieuwbouwwoning waarbij we ons aan de standaard maatvoeringen van het huis moesten houden, dit was voor Goossens wonen & slapen geen probleem. Een op maat gemaakte slaapkamerkast zorgt ervoor dat wij alles netjes kunnen opruimen en de rommel tot een minimum wordt beperkt.

eenc-06-08056
eenc-07-08056

De keuze was echt enorm, we zijn dan ook voor onze complete woon- en slaapkamer kunnen slagen. Daarnaast heeft mijn man rug en nekklachten, een professioneel slaapadvies was dus zeer belangrijk. De slaapadviseur heeft ons perfect geholpen en mijn man slaapt sindsdien stukken beter, zodoende kunnen wij elke dag weer vol energie aan de slag!

eenc-02-08004
eenc-03-08003

Het idee om met horizontale patronen op de muur de woonkamer langer te maken heeft even op mij in moeten werken. Maar toen het huis eenmaal stond en de kamers vorm kregen, had ik er steeds meer vertrouwen in. Het resultaat is me alles mee gevallen en mochten we het ooit beu zijn, dan is het zo weer te veranderen. De accentkleur groen is helemaal trendy, maar wie weet ziet ons huis volgend jaar wel paars!

eenc-04-08033
eenc-05-08033

Bekijk ook...