• 19-07-2017
  • Kleur
image2-1000x600_3

Het is zomer en wij hebben er zin in! Laat de zon maar volop schijnen zodat we heerlijk kunnen genieten van het buitenleven. En verstopt-ie zich achter de wolken? Geen nood: haal de zon in huis met deze gele interieur must haves en maak het binnen zomerproof.

1. Bank Jolie

Ben je uitgeteld na een lange dag op het strand, maar heb je nog geen genoeg van de zonnestralen? Zak lekker lang onderuit op deze bank en ontspan.


2. Vloerkleed Vintage

Je wordt instant blij van dit vloerkleed. Dit kleed past perfect thuis in een zomers interieur en binnen veel verschillende woontrends; van bohemien chic tot stoer industrieel. 


3. Boxspring Infinity 700

Dromen over tropische oorden wordt wel heel eenvoudig in deze vrolijke boxspring in een knal-kleur. Zodra je je ogen open doet, word je op zomerse wijze begroet dankzij de gele stoffering van de Infinity 700.


4. Schilderij Gold Rush

Dit aluminium schilderij is een eyecatcher aan je muur. Schilderij Gold Rush komt perfect tot zijn recht in een modern interieur.  


5. Spiegel Patos

Versterk het licht en weerspiegel de zonnestralen met deze toffe spiegel. De goudkleurige lijst combineert perfect binnen de verschillende woontrends van nu.


6. Bijzettafel Design Funzionale

Deze bijzettafel is een echte eyecatcher. Als de zon rond en bijna net zo fel! Gebruik ‘m in de woonkamer voor je favoriete plant, in de slaapkamer als nachtkastje of buiten om je koude wijntje op te plaatsen. 


7. Schommelstoel Ta

Laat je lekker deinen in deze te gekke schommelstoel. Tip: sluit je ogen en beeld je in dat je op een zeilboot op de Mediterraanse zee zit. Dat is pas genieten!


Meer 'zonnige' producten voor in je woning:

Goossens

Eetkamerstoel Ta

Verkrijgbaar in diverse kleuren
 119,-
Goossens Basic

Relaxfauteuil Berlijn

Relaxfauteuil + voetenbank | stof | Stof...

 1.049,-  749,-
Goossens Excellent

Eetkamerstoel Leogang

leer | Cognac (buffalo)

 579,-  459,-
Goossens

Eetkamerstoel Chaplin

zonder arm | leer | Leder outdoor geel

 179,-  132,-