• Door: None
  • 21-03-2017
  • Kleur

Dit jaar halen we de lente in huis met verschillende voorjaarstrends. We gaan onder andere aan de slag met trend odyssey. Odyssey laat je de subtiele momenten voelen van de tijd binnen de ruimte, met veel waardering voor materialen uit de natuur. Waarbij iedere laag zijn eigen vleugje romantiek toevoegt aan het gebouw. Odyssey creëert een serene rust.

Landelijk en romantisch

Houd jij van de landelijke woonstijl en klinkt deze trend jou als muziek in de oren? Als je rekening houdt met de volgende elementen, krijg jij de serene rust van deze trend in jouw interieur.  

Kleur is heel belangrijk. Ga voor zachte kleuren en aardse tinten voor die natuurlijke look. Voeg hier linnen en transparante stoffen aan toe of ga voor wol! Want ook al gaan we richting de zomer, het blijft heerlijk om af en toe lekker te cocoonen in je wollen dekentje. Als het echt te warm is, ziet het er nog altijd leuk uit als decoratie! Werk met verschillende laagjes en wat dacht je van diverse structuren? Dat doet het altijd goed.

Oase van rust

Rust in je hoofd krijg je pas als er ook rust is in je omgeving. En waar moet je nou het beste tot rust kunnen komen? Precies: in de slaapkamer. Voeg de juiste details toe die zorgen voor een zekere kalmte in je slaapkamer. Kies, als je het echt goed wil doen, een matras dat bestaat uit 100% natuurlijke materialen, zoals de Infinity Puur (top)matrassen. 

Wist je dat onze slaapadviseurs voor je klaarstaan om een gedegen advies te geven? Zij kijken graag met je mee welk matras voor jou geschikt is!