• 19-06-2018
  • Woonkamer

In de zomer ben je het liefst zoveel mogelijk buiten. Toch zijn er momenten dat het binnen net iets fijner is. Bijvoorbeeld omdat het regent. Of omdat je geen moment van de Tour de France of het WK (al doen we niet mee) wilt missen. Voor wie je ook juicht; op een (relax)bank zit je deze sportzomer gegarandeerd comfortabel.

Languit ontspannen op een relaxbank


Er zijn genoeg momenten dat je uit spanning op het puntje van je stoel  zit. Of van enthousiasme door de kamer springt. Maar wees gewaarschuwd, want met een relaxbank wordt dat toch iets moeilijker. Deze banken zijn namelijk zo comfortabel dat je niet meer op wilt staan als je eenmaal zit. Of ligt, want ook dat is mogelijk dankzij de uitklapbare voetensteunen. 


Een bijzet- of salontafel voor je hapjes en drankjes is dus geen overbodige luxe. Zo heb je alles binnen handbereik en hoef je alleen nog maar te genieten van al het moois op tv. 

En wil je de wedstrijden kijken met je beste vrienden of familie? Op een grote hoekbank heb je genoeg plek voor een heel elftal! Nog steeds ruimte te kort? Schuif dan krukjes  aan voor nog meer zitplaatsen. Deze kun je ook heel handig gebruiken als extra bijzettafels. De tv staat natuurlijk centraal op een stevig tv-meubel.

Een bank op maat voor persoonlijk comfort

Wil je nóg meer comfort? En een bank die perfect in jouw interieur past? Laat je bank dan op maat maken. In een paar snelle stappen ontwerp je jouw eigen My Style designbank . Kies eerst het model van de bank (twee- of driezits of misschien wel een hoekbank), daarna de armleuning en de poot en tot slot jouw favoriete kleur en materiaal. Zelfs de diepte en de zithoogte van de bank zijn aan te passen naar jouw eigen voorkeur. Hoewel deze bank niet verkrijgbaar is met relaxfunctie, zit je dankzij jouw persoonlijke keuzes toch comfortabel. 

Meer banken en meubels die sport kijken nog fijner maken: 

Goossens

Hoekbank Dallas

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

 2.298,-  1.799,-
Goossens

Fauteuil Hipp in Velours

Stof velours saffraan

 299,-  249,-
Goossens

Hoekbank Jonas in fijn geweven stof

2,5 zits arm links + ligelement rechts...

 1.749,-  1.224,-
Goossens Excellent

Bijzettafel Gs-1305

Set van 3 | eiken | Eiken soft touch lak blank

 329,-
Goossens

Eetkamerstoel Ta

Verkrijgbaar in diverse kleuren

 149,-  120,-
Goossens

Salontafel Saar

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

 499,-  449,-
Goossens Excellent

Zitbank Gijs met relaxfunctie

Verkrijgbaar in diverse kleuren

 2.589,-  2.149,-