• Door: Melanie
  • 24-06-2016
  • Slaapkamer

Zomer: tijd om bij te tanken

Yes! De zomer is officieel begonnen. De langste dag van het jaar ligt stiekem alweer achter ons, en dat betekent automatisch dat we langer in bed kunnen liggen totdat we weer aan onze winterslaap mogen beginnen. Je hoort het al: we houden enorm van onze nachtrust. Is opstaan ook een opgave voor jou? Met een slaapkamer in zomerse sferen zijn grumpy mornings verleden tijd. Het is er zelfs zó goed vertoeven, dat een siësta helemaal niet zo’n gek idee is. Heerlijk, die zomer(vakantie)!

Zomerkleur: peach

Met een perzikkleur in de slaapkamer ziet de ruimte er fris, maar toch sfeervol uit. Met een wand, beddengoed of accessoires in deze zoete kleur ben je gegarandeerd van heerlijke dromen over verfrissende fruitsalades op een warme zomerdag. En zeg nu zelf: dat wil toch iedereen?


4
3
2_2

Zonde: te veel donkere kleuren

In tijden waar de zon zich van zijn beste kant laat zien, moeten we dit natuurlijk alleen maar aanmoedigen. Wit en lichte tinten weerkaatsen de eerste zonnestralen. Het resultaat: een happy face tussen het beddengoed. Die slaperigheid is zó verdwenen.


5
8
9
7

Zo: nu ontspannen

Kleuren en trends zijn natuurlijk fantastisch om jouw slaapwalhalla extra ontspannen te maken, en ja, ze voegen ook echt iets toe aan de sfeer. Toch zorgt uiteindelijk het bed ervoor dat je lichaam echt kan ontspannen. De basis is dus belangrijk. Of je die nu op de trends afstemt of lekker basic houdt, dat maakt eigenlijk niet zoveel uit. Laat onze tips even bezinken en slaap er nog een nachtje over. De zomer duurt nog wel even.