BOXSPRING BRILJANT COLLECTIE

Vier prachtige boxsprings om letterlijk in weg te dromen.BOXSPRING BRILJANT

JOUW TOPMATRAS KIES JE OP BASIS VAN:

Ondersteuning
Word jij wakker met rug- of nekklachten? Door te zorgen voor de juiste ondersteuning, voorkom je onnodige drukpunten. Hierdoor kan je lichaam zich optimaal ontspannen en wordt je uitgerust wakker.

Ventilatie
De ventilatie van een matras is belangrijk in het kader van vochtregulatie. Transpireer je veel in de nacht? Kies dan voor een matras met een extra goede vochthuishouding.

Verkoelend
Heb jij het vaak warm in bed? Kies dan voor een topmatras met een verkoelende werking, bepaalde materialen zorgen er dan voor dat jouw lichaamswarmte niet wordt opgeslagen in het matras. Zo lig je altijd op een matras wat heerlijk koel aanvoelt.

Drukverlagend
Voorkom onnodige drukpunten die je uit je slaap kunnen houden. Een matras met een extra druk verlagend vermogen past zich helemaal aan naar jouw lichaam. Daarnaast houdt het matras jouw lichaamswarmte vast. Hierdoor kan je lichaam zich optimaal ontspannen en wordt je uitgerust wakker.

Duurzaam
Een topmatras verlengd de levensduur van jouw boxspring, doordat deze extra afdeklaag na een aantal jaren gemakkelijk te vervangen is en het matras dan nog een paar extra rondes mee kan gaan. Bekijk de duurzaamheid van jouw topmatras in bovenstaand schema.

Conformiteit Op basis van jouw lichaamsvorm en de verdeling van het lichaamsgewicht past een matras zich in een bepaalde mate aan qua ondersteuning en drukverdeling. Kom dus vooral even proefliggen om te bepalen of het matras zich in de juiste mate naar jouw lichaam vormt.


EEN NIEUWE BOXSPRING?

Hier moet je op letten bij aankoop.boxspring advies

Kom proefliggen

Kom proefliggen in één van onze winkels en ontdek de mogelijkheden. Je kunt ook een (gratis) afspraak maken zodat onze slaapexperts je uitgebreid kunnen adviseren.