DE BOXSPRING COLLECTIES

________

• Jubileum collectie • Silver collectie • Gold collectie • Platinum collectie

JUBILEUM COLLECTIE

______

Deze heerlijke boxspring is dé kroon op het Caresse jubileum met maar liefst 80 jaar ervaring in de beddenwereld. Zij kenmerkt zich door een luxe, robuust gestoffeerd hoofdbord en is voorzien van twee pocketveer matrassen met 7 comfort zones voor een perfecte drukverdeling. Inclusief hoogwaardige Gel Foam topmatras voor nóg meer comfort.
SILVER COLLECTIE

______

Wil je genieten van een ultiem slaapcomfort, goede kwaliteit én een eigentijdse vormgeving? Kies dan een boxspring uit de Caresse Silver Collection. Verkrijgbaar in vlakke en elektrisch verstelbare uitvoeringen, uitgerust met een uniek ‘pull-back’ systeem. Creëer je eigen stijl met de gestoffeerde pocketveren matrassen die in diverse kleuren verkrijgbaar zijn.
GOLD COLLECTIE

______

Een boxspring uit de Gold Collection staat garant voor een heerlijke en ontspannende nachtrust. Deze boxsprings zijn elektrisch verstelbaar, voorzien van een ‘pull-back’ systeem, matrassen met pocketveren, en als luxe finishing touch: handgemaakte topmatrassen van natuurlijke materialen.
PLATINUM COLLECTIE

______

Creëer jouw droomslaapkamer met een boxspring uit de Platinum Collection van Caresse. Deze luxe topcollectie is elektrisch verstelbaar, voorzien van pocketveren matrassen met vijf comfortzones, een ‘pull-back’ systeem en handgemaakte topmatrassen van natuurlijke materialen met geïntegreerd voetbord. Ontstaan uit pure vakmanschap met oog voor detail.