Garantie

Bij Goossens geloven we in onvoorwaardelijke kwaliteit en we staan voor jarenlang woon- en slaapplezier. We zijn dus pas tevreden als jij dat bent, daar kun je volkomen zeker van zijn! Je krijgt dan ook 3 jaar CBW garantie op je aankopen. Bovendien, mocht je na online aankopen toch niet tevreden zijn over je nieuwe meubels? Dan kun je ze binnen 14 dagen terug sturen (en eventueel iets anders bestellen).

Lees meer over garantie

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Bij Goossens ontwerpen en produceren we al onze meubels zelf: zonder tussenpersonen, groothandels en overbodige voorraden. Gewoon de beste kwaliteit zonder onnodige kosten. Door alles in eigen beheer te houden, weten we niet alleen zeker dat onze meubelen uniek zijn, we kunnen tevens garanderen dat het goed zit - zowel qua comfort, kwaliteit en oorsprong als qua prijs. Want die is eerlijk.

Lees meer over onze kwaliteit

Winkelen zoals jij dat wilt

Meubels shoppen moet leuk én gemakkelijk zijn. Daarom zijn vrijwel al onze winkels 7 dagen per week geopend. Bovendien kun je 24/7 op onze website terecht voor aankopen of de broodnodige inspiratie.

Vind hier de winkel bij jou in de buurt

Gastvrij familiebedrijf

Bij Goossens doen we er alles aan om van meubels kopen iets bijzonders te maken. Daarom helpen we graag bij het samenstellen van je nieuwe interieur. Je kunt altijd rekenen op onze volledige aandacht en persoonlijk advies. En wil je even bijkomen van alle indrukken en samen rustig overleggen? Dat kan onder het genot van een heerlijk kopje koffie met iets lekkers.

Lees meer over familiebedrijf Goossens

Klaar voor gebruik service

We zien graag dat je je in alle opzichten thuis voelt. Daar gaan we voor, met heel ons hart. Niet alleen door je te helpen met het kiezen van de juiste meubels, maar ook door te zorgen dat ze direct bij bezorging klaar zijn voor gebruik. Zowel voor, tijdens als na de bezorging staan we voor je klaar.

Lees meer over klaar voor gebruik service

Altijd jouw stijl bij Goossens

Zoveel mensen, zoveel wensen. Goossens verrast het hele jaar door met de grootste collectie in de vier grote woon- en slaapstijlen: Puur, Landelijk, Luxe en Modern. Altijd volgens de laatste trends en gericht op je persoonlijke voorkeuren.

Bekijk hier onze 4 stijlen

Speciaal op maat gemaakt

Appartement of villa? Grote of kleine (slaap)kamer? Klassiek of modern? Hoe je ook woont, bij Goossens kunnen we meubels speciaal voor je op maat maken. Zo is er altijd een meubel dat bij jouw woonstijl of –wensen past.

Lees meer over meubels op maat

Vakmanschap sinds 1954

De familie Goossens ontwerpt en produceert al ruim 60 jaar meubels. Deze kennis en ervaring zie je dagelijks terug in elk ontwerp en in iedere collectie. Een combinatie van de beste materialen, de meeste degelijke constructies en de modernste productieprocessen.

Lees meer over vakmanschap

Unieke Goossens collectie

Onze designers zijn continu bezig met het bedenken en ontwerpen van nieuwe woon- en slaapmeubels. Deze meubels zijn exclusief verkrijgbaar bij Goossens wonen & slapen. Inspiratie wordt opgedaan in de voortdurend veranderende fashionwereld en op alle grote internationale woonbeurzen. Om het extra bijzonder te maken, kun je zelf(s) kiezen uit een uitgebreide leer- en stoffencollectie. Zo maak je een unieke Goossens nóg unieker.

Lees meer over de unieke Goossens collectie

Persoonlijk advies

Niets is zo ‘eigen’ als je interieur. Onze ervaren interieuradviseurs weten dat als de beste. Ze luisteren goed naar je wensen en behoeften en zijn op de hoogte van de laatste woontrends en innovatieve slaapoplossingen. Zo creëren we samen de perfecte woon- of slaapsfeer.

Lees meer over persoonlijk advies