speciaal-op-maat

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt zeker voor de woon- en slaapideeën van onze klanten. Iedereen heeft weer nét even een andere smaak en behoeften als het gaat om zitten, liggen, relaxen en slapen. Daarom kunnen we bij Goossens bijna alles afstemmen op jouw persoonlijke eisen. Banken, stoelen, tafels, bedden, kasten… we maken er maatwerk van! Sterker nog: nergens vind je zo verrassend veel mogelijkheden om je thuisomgeving een persoonlijke touch te geven.

In 10 stappen op maat

Aan onze zitmeubels zie je al direct hoeveel kanten je op kunt. We hebben er zelfs een stappenplan voor ontwikkeld. Of je nu kiest voor een fauteuil of een (hoek)bank, je bepaalt in tien stappen helemaal zelf hoe je erbij zit. Van rug- en zithoogte tot de diepte van de zitting en van het soort armleuning tot de stevigheid van de vulling. Maar maatwerk gaat verder dan persoonlijk zitcomfort. Wat dacht je bijvoorbeeld van al die verschillende pootjes. Of de keuze uit meer dan 800 kleuren stof en leer? Jij varieert, Goossens produceert.

Jouw eigen tafeldesign

Ook bij onze tafels bepaal je in een aantal eenvoudige stappen de vorm, de grootte, de hoogte, de houtsoort en de positie van de poten. En voor je het weet, heb je je tafel vrijwel helemaal zelf ontworpen!

Een kast die past

Met onze kasten is het al niet anders. Open vakjes, deurtjes, klepjes. Een lage brede of toch juist een hoge smalle opstelling? Je kunt bijna elke kast volledig naar wens laten aanpassen. Ongeacht het materiaal of de kleur. De vakmensen in onze meubelwerkplaats en –spuiterij staan klaar om voor jou aan de slag te gaan. Want wat jij wilt is een kast die (bij jou) past. En daar zorgen we gewoon voor!