uniekecollectie

Een interieur van Goossens heeft een onmiskenbare uitstraling. Maar wat maakt de collectie van Goossens nu zo uniek en herkenbaar? Dat zit hem vooral in drie dingen. Allereerst zijn er de exclusieve en trendy meubels die we dagelijks in onze eigen studio ontwerpen. Vervolgens leveren we altijd kwaliteit voor een eerlijke prijs. En we kunnen vrijwel al onze meubels speciaal voor jou op maat maken. Zo weet je zeker dat je met Goossens het beste van het beste in huis haalt.

Exclusieve meubels uit eigen ontwerpstudio

Bij Goossens vind je woon- en slaapmeubels die ook alléén bij Goossens verkrijgbaar zijn. Ze worden in onze eigen ontwerpstudio bedacht en getekend door designers met passie voor het meubelvak. Designers die niet alleen oog hebben voor de laatste trends en innovaties, maar ook voor jouw wensen en behoeften. Daarbij laten ze zich inspireren door onder meer de modewereld en de internationale woonbeurzen in Milaan en Parijs. Hierdoor is onze collectie uniek, inspirerend en altijd volledig op de trend.

Afgestemd op jouw persoonlijke smaak

Voor welk design je ook kiest, met de unieke Goossens stof- en leercollectie geef je je meubel altijd een persoonlijke touch. Daarbij kun je rekenen op maximale uitstraling, want de collectie is zorgvuldig samengesteld uit de mooiste en comfortabelste materialen. Dit zorgt er ook voor dat je exact dezelfde bekleding kunt kiezen op je bank, eetkamerstoel of fauteuil, zonder kans op kleurverschil. Het materiaal komt immers uit onze eigen collectie en de meubels produceren we zelf, zonder tussenkomst van anderen.

Alles volledig in de hand

Bovendien hebben we op die manier volledige controle over de kwaliteit en samenstelling van onze collectie. En daar profiteer je dubbel van. Want aan de ene kant heb je een ruime keuze uit meubels in alle stijlen, die je bijna altijd op maat kunt laten maken. Aan de andere kant krijg je hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina’s Kwaliteit voor een eerlijke prijs en Speciaal op maat gemaakt.