Matras op maat | Goossens EquilliEen goede nachtrust: we dromen er allemaal van. Toch is de weg ernaartoe heel persoonlijk. Daarom gaan we samen met onze klanten op zoek naar hun ideale slaapervaring. Want afhankelijk van onze lichaamsbouw, slaaphouding en comfort­voorkeuren is een matras hard, zacht, groot, klein, dik, dun of gewoon ... perfect.merken-equilli-elementen-2x2-2Slapen is persoonlijkIedereen heeft een andere mate van ondersteuning nodig op verschillende plekken. Afhankelijk van je lichaamsbouw, gewichtsverdeling, slaappositie of lighouding en ook je persoonlijke comfortvoorkeur, zal jouw ideale matras verschillen van die van een ander.

Daarom ontwikkelde Goossens Equilli een matras die volledig aangepast kan worden aan haar gebruiker. De modulaire opbouw van de Goossens Equilli matras laat ons toe om 15.552 verschillende matrassen te maken.
Doe de unieke slaapscanDe schouders zijn vaak het kritieke punt van de ondersteuning. Ze moeten voldoende diep in de matras wegzakken om de rug correct uit te lijnen. Vooral in zijlig is dit vaak een uitdaging. Onze schouders zijn immers een stuk lichter dan de rest van ons lichaam omwille van de met lucht gevulde longen.

Met het Goossens Equilli Support matras verzeker je je van een gepersonaliseerde schouderzone die je precies voldoende ruimte geeft. Op basis van jouw Sleep Scan in zijlig en ruglig berekent onze software snel en nauwkeurig de ideale hardheid van jouw schouderzone.

merken-equilli-infrarood-2x2-2
merken-equilli-vrouw-in-bed-2x2-2_2


merken-equilli-matras-illustratie-2x2-2

Gepersonaliseerd slapen in een
dubbel matras?
Alle Goossens Equilli matrassen zijn verkrijgbaar in enkele en dubbele maten. Zo kan je kiezen voor 2 eenpersoons­matrassen of voor 2 gepersonaliseerde matraskernen in een tweepersoonsmatras.Past op elke bedbodemDe Goossens Equilli matrassen zijn specifiek voorzien van een neutraliserende laag onderaan de matrashoes zodat een goede werking gegarandeerd is.


merken-equilli-ondergrond-2x2-2


merken-equilli-klant-2x2“Geen stramme spieren meer bij het opstaan. Ik word fris en uitgeslapen wakker.”


Kussen als kers op de taart
Ook in onze kussens trekken we de Goossens Equilli-filosofie door. Elk hoofdkussen biedt namelijk een oplossing op maat, waarbij zowel de hoogte van het kussen als de hardheid van de nekrol aanpasbaar zijn. De kern bestaat uit soepele latex en heeft een ergonomische vorm. Dankzij de verhogingsplaatjes kan je de hoogte van het kussen aanpassen.

merken-equilli-kussen-2x2-3
merken-equilli-baby-full-width_2

Slaapcontract


Goossens Equilli Slaapcontract biedt een unieke tevredenheidsgarantie die toelaat om eenvoudig wijzigingen aan te brengen aan de voor jou bepaalde modulekeuze. Het eerste jaar na de aankoop is deze service zelfs helemaal gratis.


merken-equilli-sander-2x2-2"Met Goossens Equilli bieden we uniek maatwerk in het belangrijkste onderdeel van het slaapsysteem, het matras."
Kom gratis proefliggen


Amsterdam

Arena Boulevard 112/130 + 148/154 

Route bekijken


Heerlen XXL

In de Cramer 172

Route bekijken

Vul je gegevens inOnze slaapmerken