goossens touch


glansrijke iconenIeder item dat door ons is ontworpen bevat een specifiek aspect waardoor het een uniek Goossens-product is, namelijk de Goossens touch. Een accent dat warmte in jouw ruimte toevoegt, er een fijne sfeer creëert. Dat zit ‘m tot in de kleinste details.

Een unieke stof, een fijn stiksel, een gedurfd lijnenspel. Goossens maakt jouw interieur bijzonder, omdat jij bijzonder bent. En dat intensieve proces start al aan de tekentafel, waar designers met hun kennis en kunde, starten met het ontwerp. Op al onze creaties zijn we ontzettend trots, maar de icoonproducten maken onze collectie extra speciaal.

elementen bank


Bank Baretta is een waardevol icoon in jouw interieur. Rechte lijnen vervormen zich subtiel in organische contouren die in dit design prachtig met elkaar verweven zijn.

En omdat we die krachtige speelsheid hebben gemixt met stijlvolle materialen als een geweven stof en optimaal comfort, ontstaat er een meubel dat de betekenis van luxe perfectie uitstekend tot de verbeelding brengt.

bank barettaMet het ronde lijnenspel van dit slank vormgegeven design zorgen wij voor een moderne look in jouw slaapkamer. Een fijne upgrade in de ruimte waar jij tot rust komt, waar je ontspant en oplaadt.

Vooral ook omdat we voor dit design duurzaam eikenhout hebben gekozen, zodat je van bed Denzo zo lang geniet als jij zelf wilt.

bed denzo
Kast Otik is een topicoon uit onze Eco-collectie. De kast is namelijk vervaardigd uit duurzaam teakhout, een massieve houtsoort dat afkomstig is van de spoorwegen in Indonesië en in de vorm van dit meubel een tweede leven krijgt. Zijn populariteit heeft hij te danken aan de grove nerven en opvallende noesten. Deze geliefde eyecatching details zorgen voor een unieke, industriële look. En de match met het krachtige metaal versterkt dit nog eens.

Het resultaat is een ongeëvenaarde kast waarmee jij duurzaamheid in je persoonlijke interieur toevoegt.

wandmeubel otik


Het gemak van een eetkamerstoel en het comfort van een fauteuil worden door ons samen gevangen in stoel Leogang. De vormen zijn geïnspireerd op de klassieke Engelse oorfauteuil, maar verfijnd door onze designers voor een meer moderne uitstraling.

Door het krachtige buffaloleer, de prettige armleuningen en de toevoeging van wieltjes, staat Leogang gelijk aan ultieme rijkdom tijdens lange avonden met vrienden aan de eettafel.

eetkamerstoel leogang

Laat de eenvoud van een Scandinavisch design samensmelten met een vleugje vintage en TV-meubel Seppe is vervaardigd.

Door de rondgevormde pootjes en de retro-bewerkte deurtjes met verticale belijningen hebben we van dit eikenhouten exemplaar een heuse blikvanger gemaakt.

En door de speciale olie waarmee we het meubel hebben gefinisht, wordt de natuurlijke Scandinavische look versterkt.

tv-meubel seppe
Een opvallend detail dat we aan boxspring Forma Supreme hebben toegevoegd, is het impressieve metalen onderstel.

Omdat we dit ruige element matchen met de fijnzinnige rondingen van het hoofd- en voetbord en de geraffineerde stiksels in de stof, bemachtigt de boxspring een temperamentvol karakter dat een prachtig shot vormt in een industriële ruimte.

Een absoluut contrast met de romantische uitstraling van de boxspring die je normaliter in een hotelsuite vindt. Maar wel unieker en met net zoveel klasse en comfort voor een perfecte nachtrust.

boxspring forma supreme


Met de mondaine invloeden die we opdeden in inspirerende wereldsteden als Parijs en Milaan, werd tafel Cipressen gecreëerd. De weelde is door ons vertaald naar luxe die betaalbaar is.

Met het witte keramieken tafelblad, dat steeds weer een ander patroon kent, verwezenlijken wij een waanzinnige tegenstelling met de zwarte cirkelvormige poot die subtiel gemodelleerd is.

Een modern design die door zijn optimale kwaliteit de ruimte jarenlang onderscheidt van anderen.

eettafel cipressen

Het verlangen naar een relaxstoel in een mooi vormgegeven design was groot. Gelukkig vervullen we die wens nu met het ontwerp van stoel Odyssey. Want naast het optimale comfort waar we deze stoel van hebben voorzien, is dit item ook een stijlvolle aanwinst in je interieur.

Het dubbele rugkussen gemaakt van duurzaam microleer en de strak geboetseerde metalen poot geven de stoel een edgy twist.

Hiermee hebben wij de mooiste relaxstoel aller tijden in onze collectie gebracht voor een fijne prijs.

relaxstoel odyssey

Shop de iconen

Tv Meubel Seppe

999,-
Mogelijk vanaf 899,-

Relaxfauteuil Odyssey

1.599,-
1-5 werkdagen in huis
Mogelijk vanaf 1.499,-
6e gratis

Eetkamerstoel Leogang

569,-
1-5 werkdagen in huis
Mogelijk vanaf 479,-

populaire items

Nieuw
6e gratis

Eetkamerstoel Koos

89,-
1-5 werkdagen in huis
-10%
Nieuw

Eettafel Zenna

999,- 899,-
1-5 werkdagen in huis
-10%
Nieuw

Hoekbank Jade

1.999,- 1.799,-
1-5 werkdagen in huis
-20%

Boxspring Quatro Compleet inclusief topper

2.499,- 1.999,-
1-5 werkdagen in huis
6e gratis

Tuinstoel Yanet

119,-
1-5 werkdagen in huis
-10%

Tv Meubel Barcelona

799,- 719,-
1-5 werkdagen in huis