Hulp bij jouw online aankoop

snel antwoord op je vraag

Heb je een vraag over een van de producten die je hebt gezien? Wil je meer weten over kleuren, materialen of afmetingen, of wil je ander advies bij je aankoop? Neem dan contact met ons op. We staan 7 dagen per week tussen 08:30 - 22:00 voor je klaar.*

start met shoppen

WhatsApp
WhatsApp met één van onze specialisten

0413 - 212 855


Telefoon
Bel met één van onze specialisten
*tot 18:00 telefonisch bereikbaar

0413 - 214 125


Contactformulier
Mail naar ons
([email protected])

Contactformulier


Chat
Chat met één van onze specialisten

start chat
Heb jij een uitgebreidere vraag die wat meer tijd in beslag zal nemen? Dan kun je een afspraak inplannen voor een online adviesgesprek.
Zo hebben onze experts alle tijd voor je. Plan hier je online adviesgesprek
.Interieuradvies

waar en wanneer het jou uitkomt

Is je woonkamer toe aan een nieuw oogverblindend interieur en weet je niet waar je moet beginnen? Wil je meer sfeer in je slaapkamer? Of kan je hele interieur wel een boost gebruiken? Dan is het ook mogelijk om een gratis en vrijblijvend adviesgesprek over de inrichting van jouw huis te maken.

Onze opgeleide woon- en slaapadviseurs staan voor je klaar. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en geven de beste mogelijkheden om jouw huis om te toveren tot een fijn thuis. Dan ben je altijd verzekerd van kwalitatief hoogwaardig advies en persoonlijke service door onze specialisten.

afspraak maken of meer lezen

Persoonlijk advies in onze winkels

Goossens wonen & slapen heeft in diverse winkels in Nederland en België. Hier staan specialisten voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de meubels die bij jou passen! Zij bieden hulp bij het maken van de juiste keuze en geven advies over de producten en het onderhoud hiervan.

vind jouw winkel