Direct hulp bij jouw online aankoop

snel antwoord op je vraag

Heb je een vraag over een van de producten die je hebt gezien? Wil je meer weten over kleuren, materialen of afmetingen, of wil je ander advies bij je aankoop? Neem dan contact met ons op.


Chat
Chat met één van onze specialisten

start chatTelefoon
Bel met één van onze specialisten
Maandag t/m vrijdag
*tot 17:00 bereikbaar

0413 - 214 125Contactformulier
Mail naar ons
([email protected])

Contactformulier
Bestel gratis kleurstalen

Bij het kopen van een meubel, is jouw gevoel vaak de doorslaggevende factor. We begrijpen dat je een stof even wilt voelen en in het echt wilt zien, voordat je het artikel online bestelt.

Je kunt met een kleurstaal thuis bekijken of de kleur past bij jouw bestaande meubels, de muurkleur en de raamdecoratie. Onze gratis stalenservice helpt jou bij de keuze voor je nieuwe woonitem. Je bestelt een kleurstaal super eenvoudig!

bestel gratis kleurstalen

Interieuradvies

waar en wanneer het jou uitkomt

Wil je een uitgebreid advies waarin een van onze opgeleide stylisten met je op zoek gaat naar een persoonlijk interieur dat voldoet aan al je comfort- en kwaliteitswensen? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk 2D of 3D interieuradvies. Dit advies vindt in de winkel, online of bij jou thuis plaats.

Onze opgeleide woon- en slaapadviseurs staan voor je klaar. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en geven de beste mogelijkheden om jouw huis om te toveren tot een fijn thuis. Dan ben je altijd verzekerd van kwalitatief hoogwaardig advies en persoonlijke service door onze specialisten.

afspraak maken of meer lezen

Persoonlijk advies in onze winkels

Goossens wonen & slapen heeft in diverse winkels in Nederland en België. Hier staan specialisten voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de meubels die bij jou passen! Zij bieden hulp bij het maken van de juiste keuze en geven advies over de producten en het onderhoud hiervan.

vind jouw winkel