Wij weten hoe spannend en uitdagend het kan zijn om uw woning te verbouwen en uw woonkamer en/of slaapkamer in te richten. Van kleurencombinaties tot het uitzoeken van de perfecte meubels, wij kunnen u uitgebreid adviseren.

Advies op maat

In een vrijblijvend adviesgesprek helpen wij u om de juiste keuzes te maken en daarmee uw woonwensen te realiseren. Hieronder leest u meer over de diverse adviesmogelijkheden. Want of u nu kiest voor een adviesgesprek in onze winkels of bij u thuis of wanneer u behoefte heeft aan een deskundig slaapadvies of op zoek bent naar een personal shopper, wij helpen u graag en deskundig.

Afspraak maken

Om een adviesgesprek aan te vragen kunt u ons bellen op +31 (0)413 - 214 125, of vul het formulier in aan de rechterzijde van deze webpagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw advieswensen te bespreken en het adviesgesprek van uw keuze in te plannen. (Wanneer u het formulier in het weekend verzend wordt u op maandag gebeld.) Afspraken vinden plaats tijdens openingstijden van onze winkels (in sommige winkels ook 's-avonds).

*Bij besteding van minimaal 750 euro en enkel geldig bij een vooraf gemaakte afspraak. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.