Kast op maat: 20 up

Van kledingkast zonder al te veel poespas tot je eigen walk-in closet

Van compacte kledingkast tot de complete walk-in closet die altijd al op je wishlist stond. Met onze 20 up kledingkast is er heel veel mogelijk. De slaapkamerkast met schuifdeuren is verkrijgbaar vanaf 160 centimeter en kan steeds in stappen van 20 centimeter verbreed worden, tot 400 centimeter. Kies je voor een draaideurkast, dan is deze leverbaar in compartimenten van 50, 60, 100 en 120 centimeter breed. Beide kasten kunnen gekoppeld worden aan een hoekelement. Hierdoor is het mogeiljk om een complete dressing te leveren. Kortom: de 20 up is dé kast van de eindeloze combinaties.

bekijk de online modellen

Stap 1.

kies je maat

Welke maat wil je hebben? 20 up is verkrijgbaar in 160 centimeter, steeds met 20 centimeter ‘omhoog’, tot 400 centimeter. Kasten in de maten 160 tot en met 340 centimeter zijn uitgerust met twee schuifdeuren. Kies je een kast die groter is, dan krijgt de kast een zogeheten panorama-uitvoering. Dat betekent dat de kasten vier schuifdeuren heeft, waarvan de middelste twee tegelijk openen. Een van de middelste twee schuift naar links, de ander naar rechts. Kies je voor draaideuren, dan zijn de combinaties eindeloos.Stap 2.

kies je uitvoering

Je bepaalt zelf de uitvoering van je deur. Wil je twee grote vlakken, of kies je er meer? En wil je ook graag een spiegel? Het kan allemaal! 20 up is een kast op maat.

Draaideuren

Schuifdeuren


kies je draaideurkasten

De diepte van de kasten is 61 cm

Kies je rekelementen / hoekkasten

Stap 3.

kies je kleur

Je slaapkamerkast moet natuurlijk wel met de rest van de meubels in je slaapkamer matchen, dat begrijpen wij als geen ander. Daarom zijn er ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van materialen en kleur.

De omlijsting kan geleverd worden in een houtstructuur, in fineer of semi-massief, of in gelakt mat. De kleuren hiervoor zijn heel divers. Voor de deuren kun je kiezen uit gelakt mat, gelakt hoogglans, glas glans, glas mat en spiegeldeuren. En kies hiervoor ook je favoriete kleur.

"Met 20 up maak je gemakkelijk dé inloopkast van je dromen."
Levi, slaapspecialist


Stap 4.

kies je accessoires

Nu je de maat, uitvoering en kleur hebt gekozen, blijft er nog één ding over: de binnenkant van de kast. Niet geheel onbelangrijk, want een kast koop je immers om kleding, linnengoed en andere spullen in op te bergen. Dat opbergen kan op een heleboel manieren en daarom mag je zelf de accessoires voor in je kast kiezen. Ga je voor legplanken, ladeblokken, kledingliften of roedes? Of een combinatie van dit allemaal? Ook kun je kiezen voor verlichting binnen in de kast of gemonteerd boven op de kast. Heel praktisch als je het ons vraagt!

Bezorging en montage

Eenmaal een kast samengesteld? Dan kun je deze op verzoek laten plaatsen én monteren.
Voor een meerprijs hoef je zelf niet meer aan de slag met je nieuwe slaapkamerkast. Goossens ontzorgt!


Laat je inspireren

BEZOEK DE WINKEL OF KIJK ONLINE

Liever snel antwoord op je vraag? Klik dan hier voor alle contactmogelijkheden.