100 nachten proefslapen (matrassen)

Test je nieuwe matras 100 nachten lang

Optimaal slaapcomfort zit in de kleinste details. Is het matras voor jouw gevoel toch wat te hard, te zacht of te warm? Meld dit dan binnen 100 nachten en wij wisselen het comfort om. Zo kan je gegarandeerd zorgeloos genieten van een goede nachtrust.

Een sublieme nachtrust staat centraal bij Goossens en dit maken wij, dankzij onze unieke slaapconcepten, voor iedereen bereikbaar. Wij steken veel tijd in het samenstellen van onze matrassencollectie en in de expertise van onze slaapadviseurs. Ons uitgangspunt hierbij is om samen met jou de beste match voor jouw slaapwensen én je lichaamsbouw te vinden. Zo zorgen we ervoor dat het matras voor jou niet te warm of te koud aanvoelt en precies op de juiste plekken een optimale drukverdeling biedt.    

Bij aankoop van een matras kijken we naar jouw lichaamsbouw, vragen we naar je slaapvoorkeuren en andere persoonlijke eigenschappen die bepalend zijn voor de juiste matraskeuze. Zo kunnen we aan al jouw wensen op het gebied van slaapcomfort voldoen.

Wij geloven dat een goede nachtrust essentieel is om het beste uit je dag te kunnen halen, dag na dag. Daarom bieden wij jou 100 nachten proefslapen aan. Je lichaam heeft minstens 30 dagen nodig om aan een nieuw matras te wennen. Heb je na die 30 dagen toch het idee dat je matras niet zorgt voor een optimale nachtrust? Dan ruilen wij je matras om!

Hoe werkt het?

De service 100 nachten proefslapen geldt op alle matrassen uit de Goossens Shapes collectie en op alle Black Label matrassen.

Mijn matras voldoet niet aan mijn slaapwensen. Wat moet ik nu doen?

Je neemt contact op met onze klantenservice en maakt met hen een afspraak met een slaapadviseur. Onder begeleiding van deze slaapadviseur gaan jullie de winkel door om matrassen uit te testen en maken jullie samen een nieuwe keuze. De nieuw gekozen matras wordt door onze bezorgers bij jou thuis omgewisseld met het oude exemplaar.

Servicekosten
Voor slechts € 99,- euro komen we je matras omruilen. Maar let op, valt je nieuwe matras in een duurder segment? Dan betaal je het prijsverschil bij. Kies je een matras met een lagere prijs, dan wordt dat verschil door middel van een Goossens interieurcheque verrekend.

Voorwaarden

 • Deze service is geldig op de matrassen uit de Goossens Shapes collectie (1 t/m 8) en op alle Black Label matrassen.
 • De matrassen moeten online via onze keuzewijzer of in onze winkels persoonlijk door een van onze slaapadviseurs geadviseerd zijn. Daarbij is deze service is niet van toepassing op:
  - Matrassen die zijn aangekocht in onze outletstore
  - Showroommodellen
  - Op=op matrassen
 • Deze service is te activeren tussen 30 en 100 dagen na levering.
 • De 100 nachten proefslapen geldt eenmalig en per persoon.
 • Deze service is niet overdraagbaar.
 • Het is bij deze service niet mogelijk een matras in te ruilen voor een matras met een andere afmeting.
 • Deze omruilservice kost standaard €99,-. Heeft jouw nieuwe keuze een lagere verkoopprijs? Dan wordt dat verschil d.m.v. een Goossens interieurcheque verrekend. Is de prijs van je nieuwe matraskern duurder dan betaal je het verschil bij.
 • Enkel onbeschadigde en schone matrassen kunnen worden geruild, Goossens behoudt zich het recht om matrassen te weigeren van deelname.
 • Indien het matras is gekocht met een korting/ actie, dan wordt de ontvangen korting wederom toegepast op het nieuwe matras. Indien er bij de inruil een actie/korting op het nieuwe matras geldt, dan kan er bij inruil geen aanspraak worden gemaakt op restitutie.
 • Goossens behoudt zich het recht om de voorwaarden tussentijds te wijzigen.

Jouw vraag niet beantwoord? Neem dan contact met ons op.