Advies en hulp bij bestellen

Heb je een vraag of advies nodig? Neem dan direct contact op met een interieur-specialist:

Chat
Chat live met één van onze specialisten en ontvang direct antwoord én persoonlijk advies!
Maandag t/m zondag tussen: 08:30 - 22:00 uur

Start Chat

Contactformulier
Antwoord binnen 24 uur. Stel je vraag via het contactformulier, laat je gegevens achter en je ontvangt zo snel mogelijk een antwoord via e-mail.

contactformulier
Persoonlijk advies in onze winkels

Goossens wonen & slapen heeft in diverse winkels in Nederland en België. Hier staan specialisten voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de meubels die bij jou passen! Zij bieden hulp bij het maken van de juiste keuze en geven advies over de producten en het onderhoud hiervan.

Vind jouw winkel

Of maak een afspraak

Is je woonkamer toe aan een nieuw oogverblindend interieur en weet je niet waar je moet beginnen? Wil je meer sfeer in je slaapkamer? Of kan je hele interieur wel een boost gebruiken? Dan is het ook mogelijk om een gratis en vrijblijvend adviesgesprek over de inrichting van jouw huis te maken. Onze opgeleide woon- en slaapadviseurs staan voor je klaar. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en geven de beste mogelijkheden om jouw huis om te toveren tot een fijn thuis. Je kunt een afspraak maken door te bellen naar 0413-214125. Dan ben je altijd verzekerd van kwalitatief hoogwaardig advies en persoonlijke service door onze specialisten.

Meer over ons gratis interieuradviesJouw vraag niet beantwoord? Neem dan contact met ons op.