Beste prijs-service garantie

Meubels voor de beste prijs met uitgebreide services

Goossens garandeert de beste prijs en uitgebreide services

Elders een beter aanbod? Dan ontvang je het prijsverschil retour & passen we de prijs direct aan. Met al meer dan 65 jaar ervaring weet Goossens de beste prijs-service te garanderen.

Dit komt doordat wij design, productie en strenge kwaliteitscontroles in eigen hand hebben. Benieuwd hoe het (productie)proces eruit ziet? Klik dan hier.


De beste prijs
Elders een meubel voordeliger gezien?
Neem dan contact met ons op en ontvang het prijsverschil retour.
0413 - 212 855
[email protected]


Eersteklas services

ALLES IN EIGEN HAND

Wij houden design, productie en strenge kwaliteitscontroles in eigen hand. Deze kwaliteitscontroles vinden zelfs meerdere keren plaats.

Juist omdat we dit in eigen hand houden, is het mogelijk om zeer kwalitatieve en comfortabele meubels voor in de woon-, eet- en slaapkamer aan te bieden voor de best betaalbare prijs.

BESTE PRIJS

Hetzelfde meubel elders toch voordeliger en betreft het geen actiemodel? Dan betalen wij het verschil aan je terug!

Heb je al een bestelling geplaatst? Je kunt dit tot twee weken na je besteldatum melden.

Uitzonderingen
• Actiemodellen (afgeprijsde items)

EERSTEKLAS SERVICES

Woon- en slaapspecialisten, die door onszelf zijn opgeleid tot gekwalificeerde experts, helpen je om een weloverwogen keuze te maken als je in één van onze inspiration stores komt shoppen.

zoek een winkel in de buurt

Onze experts staan van 08:30 tot 22:00 voor je klaar om alle vragen over woon- en slaapadvies voor je te beantwoorden en denken graag met je mee over het voorzien in je woonbehoeften. En die woonwensen worden altijd vervuld. Want naast onze collectie, bieden we ook maatwerk. Door middel van een custom concept kun je onder andere je eigen bank, tafel en slaapkamerkast zelf ontwerpen.

Online vind je zelfs 24/7 antwoord op je vragen over meubels.

Jouw vraag niet beantwoord? Neem dan contact met ons op.