Bezorgservice

Goossens heeft een zeer uitgebreide bezorgservice. Deze gaat van gratis bezorging tot de uitgebreide montageservice waarbij al het werk uit handen wordt genomen door onze ervaren monteurs. De meubels zijn hierna klaar voor gebruik!

Gratis bezorging

Deze dienst spreekt al voor zich. Kies je voor gratis bezorging, dan kies je voor onze drempelservice. Je meubels worden netjes tot over de drempel van je woning thuisbezorgd, en daar hoef je dus helemaal niks voor te betalen! Je dient wel zelf de producten op de juiste plaats te zetten, te monteren en daarnaast moet je ook zelf zorgen voor het opruimen van het verpakkingsmateriaal. Wil je liever dat onze bezorgers dat voor je doen? Dan kun je gebruik maken van onze uitgebreide all-in service.

De gratis bezorging wordt aangeboden bij orders vanaf 29 euro die door onze eigen bezorgservice worden geleverd.

Het kan zijn dat je order binnen de pakketdienst van PostNL valt. In dat geval wordt je bestelling door onze partner PostNL bezorgd. Voor orders boven de 29 euro is deze bezorging gratis, orders onder de 29 euro kosten 5,95 euro.

Mooie meubels gescoord in onze outlet en kun je deze zelf niet meenemen? Of heb je je oog laten vallen op onze showroommodellen en wil je die thuis laten bezorgen? Dat is mogelijk, maar hiervoor geldt wel een aangepast tarief. Deze meubels zijn namelijk uitgesloten van gratis bezorging. De bezorging van showroommodellen kost 69 euro, het bezorgen van meubels uit onze outlet kost 100 euro.

In België en Duitsland wordt in de grensgebieden de drempelservice aangeboden. Op de Waddeneilanden kun je alleen gebruik maken van de all-in service. 

All-in service

Onze uitgebreidere service is de all-in bezorgservice. Voor een prijs van 69 euro leveren onze medewerkers zelf jouw gloednieuwe meubels bij je af. Woon je in een appartement? Wij kunnen door middel van de lift- en materiaalwagen die wij gratis meenemen je meubels leveren tot op de negende verdieping. De lift- en materiaalwagen nemen onze bezorgers niet standaard mee, dus geef van te voren aan of je van deze service gebruik wilt maken. Daarnaast plaatsen onze bezorgers de meubels op de plek waar jij wilt en worden deze zo nodig door hen afgesteld. Om jouw vloer niet te beschadigen, wordt er door onze bezorgers bescherming onder de meubels geplaatst in de vorm van viltjes. Ook wordt er naar wens een gat in de meubels gemaakt waar de kabels van de televisie door kunnen. Geef dit tijdens de koop van je meubels in één van onze winkels al aan, zodat onze medewerkers daar rekening mee kunnen houden. Zij testen eveneens of alles werkt, zoals de motoren van de relaxbank, -fauteuil, boxspring of elektrisch verstelbare bodem! 

Je hoeft je geen zorgen te maken over het bevestigen van de poten onder de tafel, want die worden voor je gemonteerd. Banken en hoekbanken worden aan elkaar gekoppeld en vitrinekasten die uit twee delen bestaan worden op elkaar geplaatst. Bovendien geven onze deskundigen onderhoudsadvies. Dat is fijn want je wil je meubels immers zo lang mogelijk mooi houden, toch? Als alles naar wens is,  vertrekken onze medewerkers weer, mét het verpakkingsmateriaal. Want opgeruimd staat netjes.  Zo zijn je nieuwe meubels, in een opgeruimd huis, meteen klaar voor gebruik! Handig toch?

Hoewel de all-in service al heel uitgebreid is, vragen wij voor muurmontage, de montage van slaapkamerkasten en met monteren van een boxspring een meerprijs. Het monteren van deze productgroepen vraagt namelijk om meer specialisme en tijd. De kosten hiervan per productgroep vind je terug in onderstaande tabel en op de pagina Montageservice

Nog even alles op een rijtje: 

All-in service inbegrepen:

Extra montagekosten per productgroep:

Levering van meubels

Ledikanten, + 40 euro

Lift- en materiaalwagen tot negende verdieping

Eénpersoons-boxspring, + 30 euro

Meubels op plek en afgesteld

Tweepersoons-boxspring,+ 60 euro

Maken van gaten in meubels voor kabels

Grote ladekasten, + 30

Testen van motoren

Muurmontage kledingkasten, + 25 euro

Monteren van poten onder tafels, koppelen van banken

Muurmontage hangmeubels en opbergkasten, afhankelijk van het meubel

Opruimen en meenemen van verpakkingsmateriaal

Slaapbank Sense, + 30 euro

 

Kledingkasten, + 60 euro


Tarieven

Bovenstaande tarieven gelden voor Nederland. Woon je in België of Duitsland? Dan kunnen er andere bezorgkosten worden gerekend. Voor pakketten die naar België of Duitsland verzonden worden, rekenen we 7,35 euro. Voor de bezorging van grote orders gelden in een aantal gevallen andere tarieven. Deze zijn afhankelijk van het postcodegebied in België of Duitsland. De prijzen van de all-in service in het buitenland zijn te vinden op de pagina Bezorgkosten Buitenland 

 

Drempelservice, pakketdienst

 

Nederland

Order vanaf 29 euro bezorgservice Goossens / drempelservice

Gratis bezorging

 

Bezorging showroommodellen

69 euro

 

Bezorging outletmodellen

100 euro

 

Pakketten onder 29 euro bezorgd door PostNL

5,95 euro

 

Pakketten vanaf  29 euro bezorgd door PostNL

Gratis bezorging

 

Bezorging op Waddeneilanden

All-in service van 69 euro

Duitsland

Bezorging in Duitsland

Gratis bezorging in grensgebieden

 

Pakketten onder 29 euro door pakketdienst in Duitsland

7,35 euro

België

Bezorging in België

Gratis bezorging in grensgebieden

 

Pakketten onder 29 euro door pakketdienst in België

7,35 euro

 

All-in service

 

Nederland

All-in service

69 euro

Duitsland

All-in service in Duitsland

Afhankelijk van postcodegebied

België

All-in service in België

Afhankelijk van postcodegebiedHoe verloopt het bestelproces?


1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Aankoop Bestellen Wereldwijde productie Transport Warehouse Bezorging Thuis