Klantenservice


Gratis inruilservice

Uiteraard kijk jij erg uit naar het moment waarop je nieuwe meubels worden bezorgd. Maar waar laat je zo snel je gebruikte meubels? Daar hoef je niet langer over na te denken. Omdat duurzaamheid bij Goossens hoog in het vaandel. staat, nemen wij onze eigen, verouderde meubels gratis mee retour om deze op een duurzame manier te recyclen of een tweede leven te geven.

Gratis inruilen
Donatie goed doel
Duurzaam recyclen

Gratis inruilen*

Ervaar het gemak van onze inruilservice. Onze ervaren bezorgers nemen namelijk graag je gebruikte meubel mee terug zodra ze je nieuwe meubel bij je geleverd hebben. Je hoeft dus niet zelf je meubel naar een opslagplaats te brengen of eventuele afvoerkosten te betalen. Jij geniet dus meteen van je nieuwe meubel. Dat is pas een service! Deze is zelfs gratis voor oude Goossens-meubels. Voor niet-Goossens meubels betaal je 69,-.

Wel gelden er enkele voorwaarden aan de inruilservice:
• Je ruilt een oud meubel in voor een nieuwe variant: leveren wij een nieuwe bank bij jou, dan nemen we je oude bank mee retour. Dat doen wij op het moment dat wij je bank komen bezorgen. • Meubels zijn al gedemonteerd en staan op de begane grond, zodat onze bezorgers ze makkelijk en snel mee kunnen nemen. • Matrassen zijn verpakt in de matraszak, die je van te voren al bij Goossens kunt aanvragen.

* Let op, voor niet-Goossens meubels betaal je 69,-.

Donatie Moved for all Nations

Alle meubels die wij van je krijgen, worden in samenwerking met hulporganisatie Moved for all Nations en stichting Tabea Swisstal in Duitsland naar kindertehuizen in Moldavië gebracht. Zo dragen we samen met jou bij aan het geluk van deze kinderen met geestelijke beperking. Want met de meubels worden de kamers van de kinderen in deze tehuizen een stuk aangenamer en voelen de kinderen zich meer thuis.

Duurzaam recyclen

Krijgen geretourneerde meubels geen nieuwe bestemming? Dan worden deze gerecycled. Wij hechten veel waarde aan een duurzaamheid. Daarom reproduceren wij oude matrassen via een gecertificeerd recycle proces. Jouw oude matras bijvoorbeeld, komt weer als nieuw terug voor optimaal slaapcomfort.