GRATIS INRUILSERVICE

________

Ervaar het gemak: Goossens neemt kosteloos je gebruikte meubels mee terug voor een tweede leven.

Maak het jezelf nog gemakkelijker en kies voor de gratis inruilservice: wij nemen je gebruikte Goossens meubel voor je mee terug. Terwijl jij zonder inspanningen geniet van je nieuwe interieur, doneren wij het gebruikte Goossens meubel.

Daarom kies je voor de gratis inruilservice:

Geen gedoe met zelf afvoeren van oude meubelen
Je betaalt geen extra afvoerkosten voor je oude meubel
Geniet direct van je nieuwe meubels
Je steunt het goede doel en bent duurzaam bezig

Wil je meubels inruilen die niet van Goossens afkomstig zijn? Dan betaal je € 89,-.

WAAR GAAT JE MEUBEL HEEN?


Donatie Moved for all Nations

Alle meubels die wij van je krijgen, worden in samenwerking met hulporganisatie Moved for all Nations en stichting Tabea Swisstal in Duitsland naar kindertehuizen in Moldavië gebracht.

Zo dragen we samen met jou bij aan het geluk van deze kinderen met geestelijke beperking. Want met de meubels worden de kamers van de kinderen in deze tehuizen een stuk aangenamer en voelen de kinderen zich meer thuis.


Duurzaam gerecycled

Krijgen geretourneerde meubels geen nieuwe bestemming? Dan worden deze gerecycled. Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid.

Daarom reproduceren wij oude matrassen via een gecertificeerd recycle proces. Jouw oude matras, die verpakt zit in een matrashoes die je van te voren van ons ontvangt, komt door deze manier van recyclen dus weer als nieuw terug voor optimaal slaapcomfort.

Voorwaarden inruilservice:

  • Je ruilt een oud meubel in voor een nieuwe variant: leveren wij een nieuwe bank bij jou, dan nemen we je oude bank mee retour. Dat doen wij op het moment dat wij je bank komen bezorgen. Je dient wel van tevoren bij onze klantenservice te hebben aangegeven dat je van deze service gebruik wilt maken.
  • Meubels zijn al gedemonteerd en staan op de begane grond, zodat onze bezorgers ze makkelijk en snel mee kunnen nemen.
  • Matrassen zijn verpakt in de matraszak, die je van te voren al bij Goossens kunt aanvragen.


Jouw vraag niet beantwoord? Neem dan contact met ons op.